Κυριακή, Ιουνίου 28

Οι λαθρο απαιτούν τζάμπα μεταφορές στα τρενα & λεοφωρεία και κλείνουν σταθμούς!!!


Περισσότερα δικαιώματα και απο τους Ελληνες απαιτούν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και κλείνουν σταθμούς τρένων για διαμαρτυρία!!!!  Ξεσηκώνονται και ειναι έτοιμοι να επαναστατήσουν!!!
Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star, κατέγραψε τις αντιδράσεις μεταναστών, οι οποίοι φαίνονταν εξαγριωμένοι, όταν οι αρμόδιες αρχές τους ζητούσαν εισιτήριο. Σε ερωτήσεις που τους γίνονταν για το αν έχουν εισιτήριο, απαντούσαν αρνητικά, δείχνοντας μάλιστα…
έκπληκτοι!
Η αντίδρασή τους, προέρχεται όπως οι ίδιοι λένε, από το ότι κανείς δεν τους έλεγχε τόσο καιρό (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ), ενώ η νέα κυβέρνηση όπως φαίνεται αύξησε αυτούς τους ελέγχους!
Καιρός ήταν, λέμε εμείς. Δεν γίνεται ο Έλληνας να υποχρεούται να πληρώνει το νόμιμο κόμιστρο και οι μετανάστες να περνάνε τζάμπα.
Πολλοί έχουν σίγουρα γίνει μάρτυρες σε περιστατικά, που ενώ ελεγκτές σε ΜΜΜ, σταματούσαν και έλεγχαν κάποιον Έλληνα, «απέφευγαν» να ελέγχουν τους αλλοδαπούς. Μάλιστα, πολλές φορές αν κάποιος Έλληνας, βρισκότανε να μην έχει εισιτήριο, τότε προχωρούσαν στην προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής προστίμου, «σέρνοντάς» τον/την, μέχρι και το αστυνομικό τμήμα για επιβεβαίωση στοιχείων.
Αν όμως εντοπιζόταν κάποιος μετανάστης χωρίς εισιτήριο, τότε δεν «έτρεχε» τίποτε. Τον άφηναν να φύγει, ενώ αν κάποιος έβλεπε τη σκηνή και διαμαρτυρότανε για το ότι δεν έκοβαν στο μετανάστη πρόστιμο, απλά τον αγνοούσαν. Το ίδιο συμβαίνει μέχρι και σήμερα, ακόμη και στην Αθήνα που έχει εγκατασταθεί το σύστημα ασφαλείας με τις νέες εισόδους.
Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων, τότε τι είναι; Η κυβέρνηση πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να βάλει τέλος σε τέτοια περιστατικά.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό, πως οι μετανάστες δεν είναι πολίτες που έχουν αυξημένα δικαιώματα και «ανέσεις» σε σχέση με τους Έλληνες που είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, στην οποία φιλοξενούνται, πολλοί από αυτούς παράνομα.