Κυριακή, Ιουνίου 28

Πολιτική «ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων από τον Ο.Η.Ε.! Προ των πυλών κοσμογονικές αλλαγές (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ειπώθηκε για τις εθνικές κυβερνήσεις

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες προέβη σε μία δήλωση «βόμβα», δείχνοντας πως βρισκόμαστε λίγο πριν από κοσμογονικές πολιτικές αλλαγές στον πλανήτη.
Ο Γκουτέρες ανέφερε πως ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με πολλές παγκόσμιες δοκιμασίες, κάνοντας αναφορά στον κορωνοϊό, χάρη στον οποίο επιβλήθηκαν παντού μέτρα περιορισμού παρά το γεγονός πως επιστήμονες έκριναν την όλη αντίδραση υπερβολική, στην οικονομική κρίση και σε πολλά
άλλα, τα οποία, ενδεχομένως χρησιμοποιούνται ως αφορμές επιβολής διεθνιστικών πολιτικών.



Στο πλαίσιο πολιτικών σκανδάλων και αντιπαραθέσεων, ο ΓΓ του ΟΗΕ σημείωσε πως μειώνεται ολοένα και περισσότερο η εμπιστοσύνη των ανθρώπων προς τους πολιτικούς θεσμούς και γενικά προς την πολιτική.



«Σήμερα που γιορτάζουμε 75η επέτειο του ΟΗΕ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά μας και να διαμορφώσουμε ξανά την διεθνή συνεργασία. Έχουμε ανάγκη από ένα πολυμερές περιεκτικό δίκτυο το οποίο φέρνει κοντά τον ΟΗΕ, τους περιφερειακούς οργανισμούς, τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την κοινωνία των πολιτών», σημείωσε και πέταξε την «βόμβα».



Ο Γκουτέρες υπογράμμισε πως τον 21ο αιώνα οι κυβερνήσεις πλέον δεν είναι μοναδική πολιτική δύναμη στον κόσμο , προτείνοντας παγκόσμια κυβέρνηση.



Δήλωσε χαρακτηριστικά:



«Στον 21ο αιώνα, οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον η μόνη πολιτική και εξουσιαστική πραγματικότητα. Χρειαζόμαστε ένα αποτελεσματικό πολυμερισμό, ο οποίος θα λειτουργεί ως εργαλείο παγκόσμιας κυβέρνησης όπου χρειάζεται».



Στην ουσία ο Γκουτέρες προτείνει μία παγκόσμια συνεννόηση με σκοπό μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα επιδιώξει να δώσει «λύσεις» στα υποτιθέμενα προβλήματα.



Όπως όμως γνωρίζουμε και σας έχουμε πληροφορήσει από το el.gr, σε περίπτωση που αυτή η παγκόσμια κυβέρνηση αποτύχει, τότε θα αντικατασταθεί από μία παγκόσμια δικτατορία αριστερού τύπου (συγκεντρωτισμός εξουσιών σε ένα κέντρο απόλυτης δύναμης), με τους ανθρώπους να έχουν πειστεί πως η Δημοκρατία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το παγκόσμιο χάος που ήδη ξεκίνησε σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη και εξαπλώνεται με σταθερούς ρυθμούς.






ksipnistere.com