Κυριακή, Ιουνίου 28

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Την ημεραν εκεινην εκαμε διαθηκην ο Κυριος προς τον Αβραμ, λεγων, εις το σπερμα σου εδωκα την γην ταυτην, απο του ποταμου της Αιγυπτου εως του ποταμου του μεγαλου, του ποταμου Ευφρατου·"  

Όλα αυτά που βιώνουμε ως χώρα, από τις ορδές των μουσουλμάνων που εισέρχονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες , στην πατρίδα μας , αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα, έχουν αρχή και τέλος την ίδρυση του Μεγάλου Ισραήλ.Είναι όλο και πιο προφανές ότι η πλημμύρα προσφύγων από τη Μέση Ανατολή εξυπηρετεί την εβραϊκή ατζέντα για τη δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ (Eretz
Israel). Ας το αναλύσουμε για να καταλάβετε καλύτερα. Η τρομοκρατική μουσουλμανική οργάνωση ISIS έχει λάβει χρηματοδότηση, βοήθεια, όπλα, εκπαίδευση και στρατό από τις Η.Π.Α , τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ. Βέβαια το Ισλαμικό "Κράτος" δεν είχε ποτέ καμία πρόθεση να επιτεθεί στο εβραϊκό κράτος. Στην πραγματικότητα, οι στρατιωτικές συγκρούσεις που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή, και ιδίως στη Συρία, είναι γύρω από τα όρια του Ισραήλ , αλλά ποτέ δεν έχουν επιτεθεί άμεσα και απευθείας σε αυτό.!!
Το ISIS, το οποίο δημιουργήθηκε από την  Ισραηλινή Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών (γνωστή και ως Mossad), έχει ήδη κατακτήσει ένα αξιοπρεπές κομμάτι του Μεγάλου Ισραήλ.
  Η Σαουδική Αραβία, η οποία ιδρύθηκε από τους Εβραίους και είναι από όπου προέρχεται το Wahhabi ISIS, έχει ήδη κλειδωθεί και η Αίγυπτος έχει πέσει πρόσφατα στο προσκήνιο, επομένως μένουν ακόμα λίγα πράγματα για να σχηματίσουμε όλο το "πάζλ".
 
Για να μπορέσει να γίνει όμως το "όνειρο" τους πραγματικότητα, στο Ιερατείο που κρύβεται πίσω απο τους Εβραίους, θα πρέπει να αλλάξουν τα σύνορα σε εφτά (7) κράτη.! Το σχέδιο τους θέλει αλλαγή καθεστώτος σε 7 χώρες, μεταξύ των οποίων το Ιράκ, το Ιράν και τη Συρία και  «Κυριαρχία  πλήρους φάσματος» σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή για το Ισραήλ. Η εισβολή στο Ιράκ γιατί νομίζετε έγινε;; Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για το Ισραήλ και σήμερα μόνο 2 από αυτές τις 7 χώρες, η Συρία και το Ιράν, παραμένουν ελεύθερες από αμερικανικό / ισραηλινό έλεγχο. Η σχεδιαζόμενη επίθεση στο Ιράν , με πλαστούς και αίολους λόγους, εκεί αποσκοπεί , στην ίδρυση του Μεγάλου Ισραήλ.
Η δημιουργία του Αραβικού Ν.Α.Τ.Ο , και η δημιουργία του ISIS ταιριάζουν απόλυτα με το Εβραϊκό κράτος.

 
Ποιο ήταν το σχέδιο :
- Nα κάνουν τους ντόπιους μουσουλμανικούς πληθυσμούς να φύγουν απο την γεωγραφική περιοχή του Μεγάλου Ισραήλ ,τρομοκρατώντας τους με βόμβες των ΗΠΑ, ISIS, Αλ Κάιντα κ.λπ.
- Χρησιμοποιούν τον Εβραϊκό έλεγχο από τους Εβραίους  πολιτικούς της Ε.Ε στην ενθάρρυνση της μετανάστευσης από τους Άραβες και μουσουλμάνους να μετακινηθούν όσο το δυνατόν πιο μακριά από το Μεγάλο Ισραήλ.
- Δημιουργούν φανταστικά σενάρια ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη  διώκονται από «αντισημιτικούς» Άραβες (π.χ. Τσάρλυ Χέμπντο) και στη συνέχεια ενθαρρύνουν τους φοβερούς αυτούς Εβραίους να κάνουν «Αλίγια» (μετακίνηση στο Ισραήλ).
Δείχνουν τις θηριωδίες του ISIS (που αυτοί δημιούργησαν) στον δυτικό κόσμο μέσω των εβραϊκών μέσων μαζικής ενημέρωσης για να φανεί ότι η ξένη παρέμβαση στην περιοχή είναι απόλυτη αναγκαιότητα.
Ενθαρρύνουν και τροφοδοτούν τη σύγκρουση των πολιτισμών σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, η οποία αναπόφευκτα απορρέει από τον αραβικό και μουσουλμανικό κατακλυσμό και πείθουν τους Ευρωπαίους ότι πρέπει να προσχωρήσουν στους προοδευτικούς Εβραίους εναντίον των οπισθοδρομικών μουσουλμάνων σε μια νέα σταυροφορία. 
Χρησιμοποιούν την πολυπολιτισμικότητα για να αποδυναμώσουν και να καταστρέψουν αναπόφευκτα τον ευρωπαϊκό λαό μέσω της αναγκαστικής αφομοίωσης, ενώ κρατάνε για τους ίδιους την φυλετική τους "καθαρότητα".

Έτσι, όπως βλέπετε, το Ισραήλ επωφελείται πολύ από την αποστολή Αράβων και μουσουλμάνων στη Βόρεια Ευρώπη και γενικά σε όλη την Ευρώπη και φοβίζει τους Ευρωπαίους Εβραίους να μετακομίσουν στο Ισραήλ για να έχουν ασφάλεια.! Δεν έχει σημασία αν όλοι οι Άραβες εγκαταλείψουν την γεωγραφική περιοχή του Μεγάλου Ισραήλ, αρκεί να μπορούν να τους ελέγχουν, το "Μεγάλο Σχέδιο του Αιώνα" στην ουσία τελειώνει οριστικά τους Παλαιστίνιους. Δίνουν στους Παλαιστίνιους για πρωτεύουσα την Abu Dis με πολιτική και διοικητική εποπτεία από τους Παλαιστίνιους, αλλά προσέξτε ... τον πλήρη έλεγχο ασφαλείας τον έχει το Ισραήλ!
Τα λέγαμε όλα αυτά παλαιότερα εδώ  πάνε να ιδρύσουνε την Νέα Βαβυλώνα τους.!! Τότε είχαμε δημοσιεύσει αυτόν τον χάρτη :
H NEOM η αλλιώς ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ η ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ βρίσκεται ακριβώς σε πολύ στρατηγική θέση μέσα στον ΑΤΛΑΝΤΙΟ ΚΟΛΠΟ....( σύμφωνα με τα Γεωγραφικά του Μαρκιανού Ηρακλεώτου ) και μέσα στα σύνορα του Μεγάλου Ισραήλ.
Όπως θα έχετε καταλάβει οι Άτλαντες οι οποίοι κάποτε τους είχε ξεβράσει η θάλασσα στην περιοχή του Περσικού Κόλπου, μετά την σύγκρουση τους με τους Έλληνες (η σύγκρουση έγινε σε πολλά σημεία και όχι μόνο σε ένα) πάνε να δημιουργήσουν την Νέα Πατρίδα τους...σε γεωγραφικά σημεία όμως που έχουν άμεση σχέση με αυτούς.....και μετά θα πάνε για την φανερή πλέον Παγκόσμια Κυριαρχία τους. Διότι μέχρι στιγμής και χωρίς ο κάτοικος του πλανήτη να το γνωρίζει...τα πάντα πάνω στον πλανήτη, ανήκουν στην επανιδρυμένη Ατλαντίδα....εκτός από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Υ.Γ Αυτά που σας γράφουμε εδώ, σίγουρα κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν θα σας αναφέρει...ελάχιστοι μιλάνε στις μέρες μας για την Ίδρυση του Μεγάλου Ισραήλ.