Δευτέρα, Ιουνίου 22

H βιτριολική ζήλια και ο σιωπηλός άνδρας της ιστορίας

Η φυγη απο την Αθηνα--Ήταν εκείνο το απόγευμα στο καφενείο του Ζωγράφου από το οποίο ξεκίνησαν όλα

Ήταν εκείνο το απόγευμα στο καφενείο του Ζωγράφου από το οποίο ξεκίνησαν όλα.
Εδώ άναψε η φλόγα του έρωτα ανάμεσά τους η οποία μέσα από περίεργα παιγνίδια του μυαλού που ο έρωτας υποδαυλίζει θα κατέληγε σε βιτριολική εκδίκηση.
Από τον Ian Ford
Εδώ στη φοιτητούπολη της Αθήνας η εξαδέλφη της 35χρονης ξανθιάς η οποία κατηγορείται ως η δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι διατηρεί καφενείο.
Σ΄αυτό το καφενείο λοιπόν σύχναζε ο σιωπηλός άνδρας ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της ζήλιας η οποία κατέληξε στην επίθεση.

Ενα παιδί με καταγωγή από πόλη που βρίσκεται κοντά στη πρωτεύουσα ο οποίος εντυπωσίαζε τις παρέες και τους φίλους του εξαιτίας της δεινότητας που έχει να παρουσιάζει τον εαυτό του.
Το έχει που λένε και οι πιτσιρικάδες.
Το γεγονός ότι ήταν καλός στην επικοινωνία τον βοήθησε και στη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε μία εταιρία διαδικτυακής επικοινωνίας αθλητών.
(Άσχετο: Στη διάρκεια του ρεπορτάζ πληροφορηθήκαμε ότι τις δύο πρωταγωνίστριες της υπόθεσης γνωρίζει πολύ καλά και γνωστός πολιτικός)
Εκείνος  λοιπόν γνωρίστηκε με την φερόμενη ως δράστη στο καφενείο της εξαδέλφη της στου Ζωγράφου. Από αυτό το καφενείο σύμφωνα πάντα με πληροφορίες είχε περάσει και το θύμα και είχαν βρεθεί στην ίδια παρέα.
Λέγεται μάλιστα ότι μετά την γνωριμία με το θύμα θα ακολουθούσε ένα αίτημα φιλίας από μέρους του κάτι που προκάλεσε συναγερμό από τη πρώτη στιγμή στη δράστη.
Όταν συνελήφθη η δράστης εκείνος θα έδινε κατάθεση στην Ασφάλεια.
Ηταν λογικό να σοκαρισθεί από την εξέλιξη της υπόθεσης.
Για να μπορέσει να δώσει λίγες ανάσες στον εαυτό του εδώ και κάποιες μέρες εγκατέλειψε την Αθήνα και μοιράζεται το χρόνο του με τους φίλους του σε σπίτια της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού τώρα η δράστης γνωρίζει σιγά-σιγά στα κατατόπια, ρωτάει εάν θα μπορούσε να εργαστεί στο καφενείο, μαθαίνει τους κανονισμούς λειτουργίας της φυλακής και αδημονεί να ξεκινήσουν τα επισκεπτήριά της.
Ελπίζει να έλθει κι εκείνος να τη δει. Για την ίδια δεν ήταν απλά μία περιστασιακή σχέση. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι κι εκείνος τρέφει αισθήματα για εκείνη…Είναι λογικό κανείς στη θέση του να μη μπορούσε να προβλέψει την εξέλιξη μιας ερωτικής ιστορίας.
Είναι από τις περιπτώσεις που αναλαμβάνει η ζωή να γράψει το σενάριο. Για την ώρα εκείνος προσπαθεί να ηρεμήσει με τη βοήθεια της θάλασσας και του βυθού της.
Εδώ ανεξάρτητα από το βάθος είναι πάντα πιο ρηχά από τους λαβυρίνθους του ανθρώπινου μυαλού που συχνά μας οδηγούν στα άκρα…
https://kourdistoportocali.com/magazine/oi-apelpismenoi-emporoi-toy-kentroy-tis-athinas-kai-i-choynta-ton-podilaton/