Κυριακή, Ιουνίου 7

Τατιάνα, αυτή είναι η ζωή σου: H ανορεξία, το διαζύγιο της ντροπής και η χλιδάτη ζωή με τον Ευαγγελάτο… (Εικόνες)

τατ
Η Τατιάνα Στεφανίδου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Απριλίου του 1970. Κατάγεται από τη Φτελιά Δράμας. Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 1970 στην Αθήνα από τους Άννα και Μίμη Στεφανίδη, ενώ έχει κι έναν αδελφό, τον Δημήτρη.
Αποφοίτησε από το Αρσάκειο και έπειτα ακολούθησε σπουδές χορού στο School of Arts του Αμβούργου. Έχει κάνει λαμπρή καριέρα ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ενώ διατηρεί το δικό της site στην εκδοτική εταιρία του ανδρός της.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φοίτησε στο τμήμα δημοσιογραφίας του ANT1 MediaLab.Οι εμφανίσεις της είναι πάντα to the point και οι στιλιστικές της επιλογές εντυπωσιάζουν! Αν και είναι μανούλα δυο παιδιών, του Νικόλα και της Λυδίας η ίδια διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της σόουμπιζ, κάτι που οφείλει εν μέρει στα «δύσκολα χρόνια» όπου ασχολήθηκε με το μπαλέτο, μιας η όλη αυτή εμπειρία της εμφύσησε μια πειθαρχία που της χρειάζεται καθημερινά τόσο στον απαιτητικό χώρο της τηλεόρασης όσο και σε αυτόν της… κουζίνας όπου μπαίνει καθημερινά μιας και μαγειρεύει με τις ώρες για τα αγαπημένα της πρόσωπα!
Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr