Πέμπτη, Ιουνίου 25

Η viral Ρωσίδα νοσοκόμα με τα εσώρουχα έγινε μοντέλο

Ένα συμβόλαιο από εταιρεία με αθλητικά ρούχα απέκτησε η νοσοκόμα από τη Ρωσία που έγινε viral τον Μάιο όταν εμφανίστηκαν φωτογραφίες της να φοράει τα εσώρουχά της μέσα από την προστατευτική στολή ενώ φρόντιζε ασθενείς σε νσοκομείο.

Η 23χρονη Ναζέντα Ζούκοβα, όπως είναι το ονομά της, είχε επικαλεστεί τότε τις υψηλές θερμοκρασίες μέσα από την στολή της με συναδέλφους της άλλα και γιατρούς να την υπερασπίζονται καταγγέλοντας τα προβληματικά μέσα προστασίας κατά του κορωνοϊού όπως η επίμαχη στολή.


nadia-nurse6


nadia-nurse5
Η εταιρεία Zasport επέλεξε, λοιπόν, τη Ζούκοβα ως πρόσωπο της καμπάνιας της για την ημέρα του νοσηλευτή στη Ρωσία η οποία εορτάζεται στις 21 Ιουνίου.
Η 23χρονη πάντως παρά το «παράθυρο» στο μόντελινγκ υποστηρίζει ότι από μικρή ήθελε να γίνει γιατρός.
«Έπαιζα τον γιατρό με τις κούκλες μου. Τις φρόντιζα και τις γιάτρευα» λέει χαρακτηριστικά η Ζούκοβα, η οποία ξεκίνησε την σταδιοδρομία της στον χώρο της υγείας το 2018.
«Ακόμα πάντως δεν μπορώ να διαλέξω αν προτιμώ την παιδιατρική ή την αναισθησιολογία» λέει η Ζούκοβα.


russia-nurse2


russia-nurse1


russia-nurse3
Δηλώνει, επίσης, ατρόμητη απέναντι στον κορωνοϊό παρά το γεγονός οτι στα καθήκοντά της περιλαμβάνεται η διανομή φαρμάκων και η αιμοληψία ασθενών με Covid-19.
Η 23χρονη δεν θα μπορούσε να αναφέρθει και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε διάσημη με αφορμή τη στήριξη από τους συναδέλφους της λέγοντας ότι «γνωρίζουν ότι είναι σαν να περνάς αρκετές ώρες στη σάουνα με αυτές τις στολές. Δυσκολεύεσαι ακόμα και να ανασάνεις».
«Για την αλήθεια, μάλιστα, την επίμαχη ημέρα δεν φορούσα μπικίνι αλλά ένα αθλητικό μπούστο και σορτσάκι» προσθέτει.
Η 23χρονη απευθύνει, τέλος, το μήνυμα στους Ρώσους να μην εφησυχάζουν για τον κορωνοϊό: «Να φοράτε προστατευτικές μάσκες, να χρησιμοποιείτε αντισηπτικά. Και αν εμφανίσετε ύποπτα συμπτώματα να μην καθυστερήσετε να επισκεφθείτε γιατρό».
Ειδήσεις σήμερα:
Απολύθηκε ζευγάρι καθηγητών του ΑΠΘ – Καταχράστηκε ευρωπαϊκά ερευνητικά κονδύλια 352.555 ευρώ
Επίθεση με μαχαίρι στο Ρέντινγκ: «Τρομοκρατικό το περιστατικό» ανακοίνωσε η αντιτρομοκρατική του Ην. Βασιλείου
Ξυλοκόπησαν και άφησαν ημίγυμνη 83χρονη στην Πρέβεζα!
arouraios.gr