Πέμπτη, Ιουλίου 23

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ “ΚΟΛΛΗΓΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 57ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΦΑΓΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ; (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

filiatra
Όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρχουν νεότερα για τη στυγερή δολοφονία της 57χρονης γυναίκας στα Φιλιατρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στην Ασφάλεια Καλαμάτας, κρατείται και ανακρίνεται Πακιστανός, ο οποίος είχε επαγγελματικές σχέσεις με την γυναίκα, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν στο κτήμα της.

Οι αστυνομικοί λαμβάνουν υπόψιν τους πως ο δράστης γνώριζε εξαιρετικά καλά τον χώρο και κινήθηκε ταχύτατα. Όσον αφορά στα κίνητρα όλα είναι ανοιχτά, ωστόσο φαίνεται να απομακρύνεται αυτό της ληστείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν χρήματα στο σπίτι.
Οι κάμερες ασφαλείας που έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους οι αρχές, και οι οποίες βρίσκονταν έξω από το σπίτι και ήταν σε λειτουργία, φαίνεται ότι έδωσαν κάποια στοιχεία στις αρχές, που από την πρώτη στιγμή έγιναν προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και εργατών γης που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στη θερμοκηπιακή μονάδα.

 makeleio.gr