Δευτέρα, Ιουλίου 6

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Ζ.Π. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΕΙΔΗΣΗ

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΖΟΥΚΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΜΕ  ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ «Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ», ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
«Δεν μπορείτε να κάνετε δημοσιεύσεις ή σχόλια για 24 ώρες  στο  Facebook
Αυτό συμβαίνει επειδή 2 από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις σας δεν ακολουθούσαν τους Όρους της κοινότητας.
3 Ιουλίου  2020  Το σχόλιό σας δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά τις εκφράσεις μίσους
Σχετικά με το σχόλιό σας.  Σήμερα στις 6:40 π.μ.
Αυτόχθονες Έλληνες
Ο προδότης Τσίπρας και η συμμορία του γνωρίζουν καλά σε ποιο σημείο βρίσκεται η καρδιά της Ελλάδος. Γνωρίζουν πού πονάει ιδιαίτερα η πατρίδα. Έτσι χτύπησαν αριστοτεχνικά και θανατηφόρα στην καρδιά του Έθνους, στην Μακεδονία, στο σημείο εκείνο που πιστεύουν οι προδότες ότι, με ένα καίριο χτύπημα, θα σκοτώσουν την Ελλάδα, την χώρα, την ιδέα που μισούν περισσότερο από όλα στην άθλια ζωή τους. Οι κομμουνιστές του Τσίπρα παρέδωσαν τον Ιούνιο του 2018 το όνομα και την ψυχή της Μακεδονίας μας στους βουλγάρους και το έκαναν με χαιρεκακία και σαδιστική ικανοποίηση, ανάλογης εκείνης, όταν έσφαζαν με κονσερβοκούτια ανήμπορους Έλληνες. Αρκεί να πρόσεχε κανείς τα γυαλισμένα από μίσος και σαδισμό μάτια του Τσίπρα και του Κοτζιά, όταν υπέγραφαν την συμφωνία με τους βουλγάρους στις Πρέσπες. Κυριολεκτικά ήταν αφιονισμένοι, εισέπνεαν, ρουφούσαν, απολάμβαναν τον σαδισμό εναντίον της φτωχής πατρίδας μας. Όλη η βρωμερή μορφή τους, όλο το προσωπείο τους εξέπεμπε μίσος και κακία στο στυλ «βρωμοέλληνες, επιτέλους σας την φέραμε. Πετάξαμε την Μακεδονία σας στα σκυλιά».  Ζ.Π.
5 Ιουνίου  2020  Το σχόλιό σας δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά τις εκφράσεις μίσους.
 Σχετικά με το σχόλιό σας    5 Ιουνίου στις 11:39 π.μ.
Αυτόχθονες Έλληνες
ΠΡΟΤΑΣΗ: «Να αφήσουμε περάσματα στον φράκτη στον Έβρο, για να περνούν περισσότεροι Αφγανοί και Πακιστανοί, όπως πρότεινε ο Σύριζα , γιατί είναι απάνθρωπο να περιμένουμε από έναν και μοναδικό Αφγανό , να βιάσει μόνος του, όλα τα Ελληνόπουλα.
Θα το μάθει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους «πρόσφυγες», και θα μας κατηγορήσει ότι βασανίζουμε τους βιαστές Πακιστανούς.
Μας παρηγορεί η ιδέα ότι το Υπουργείο Παιδείας της Κεραμέως θα συνεχίσει να διδάσκει τα Ελληνόπουλα (παιδιά του Δημοτικού) σεξουαλική επιμόρφωση για το ... πέος».  Ζ.Π.

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΕΙΝΑΣ...Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης  Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την εφετινή εσοδεία του σιταριού στην Ελλάδα.

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

Η Ρωσία περιορίζει σημαντικά τις εξαγωγές σιτηρών.
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ Ζ.Π. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Οι πρώτες αναταράξεις λόγω κορωνοϊού στην παγκόσμια διατροφική αλυσίδα αρχίζουν να διαφαίνονται αφού η Ρωσία ήδη ξεκίνησε τους περιορισμούς στις εξαγωγές σιτηρών.
Η ρωσική κυβέρνηση έχει εισαγάγει ποσοστώσεις στις εξαγωγές σιτηρών. Οι περιορισμοί στις εξαγωγές αναφέρονται στο σιτάρι, το καλαμπόκι, το κριθάρι και τη σίκαλη.
Η Ρωσία είχε προγραμματίσει να προβεί σε εξαγωγές 43,3 εκατομμυρίων τόνων πριν την εμφάνιση της πανδημίας ενώ τώρα θα εξάγει μέχρι 7 εκατομμύρια τόνους.
Το ρωσικό δημοσίευμα, επικαλούμενο τη γαλλική Valeurs Actuelles αναφέρει ότι οι διεθνείς οργανισμοί φοβούνται ότι αυτό θα διαταράξει την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων.
Στο νέο νόμο αναφέρεται ότι τα συγκεκριμένα γεωργικά προϊόντα είναι σημαντικά για την εθνική αγορά και επομένως, σε μια επιδημία όπως αυτή, οι αρχές θέλουν να διατηρήσουν τις προμήθειες τους και να αποφύγουν τις αυξανόμενες τιμές, όπως σημειώνεται.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η Ρωσία εξάγει 43,3 εκατομμύρια τόνους σιτηρών, από τα οποία τα 35 εκατομμύρια τόνοι είναι σιτάρι. Τώρα αυτή η ποσότητα θα μειωθεί σημαντικά.
Ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο εμπόριο με τις χώρες Καζακστάν και Λευκορωσία, με τις οποίες η Ρωσία έχει τελωνειακή ένωση αναφέρει το echedoros
Ζ.Π.


http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/07/7-2020.html