Πέμπτη, Ιουλίου 30

Αυτοί οι 9 ηθοποιοί από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν βρίσκονται πια στην ζωή...


Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και είναι μια τηλεοπτική σειρά του ANT1 που σημείωσε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να κάνει νούμερα ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως παίζεται σε επανάληψη πολλά χρόνια.
Το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τη σειρά, ωστόσο κάποιοι από τους ηθοποιούς που έκαναν έστω και ένα «πέρασμα» δεν βρίσκονται πια μαζί μας.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω ξανά στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Δεν γίνονται όλα με νεκραναστάσεις. Μου φαίνεται θλιβερό, εκείνοι οι ανέμελοι ήρωες σε μια συνέχεια της σειράς να παίζουν τους πενηντάρηδες. Φαντάσου τα «Φιλαράκια» με άσπρα μαλλιά! Πως να το κάνουμε, σού έρχεται μια στεναχώρια! Όσο τρέλα κι αν έχουμε, από μια ηλικία και μετά, θα θεωρηθεί ανόητη. Σκέψου, δηλαδή εμένα γκαρσόνα στα πενήντα, ανεύθυνη και χωρίς παιδιά καθώς αν με βάλεις παντρεμένη και μητέρα, θα μιλάμε για άλλο σήριαλ, όπου και πάλι όμως οι θεατές θα προτιμούσαν να δουν το παλιό! Βέβαια, με το «Λόγω Τιμής» τα πράγματα διαφέρουν, νομίζω πως αυτή η σειρά μπορεί να πάει καλά γιατί ανήκει σε άλλη κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε ποιοι είναι οι ηθοποιοί που έχουν φύγει από την ζωή, στις παρακάτω φωτογραφίες:
Απόστολος Σουγκλάκος
Ο Απόστολος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες. Πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Ανδρέας Ντούζος
Έφυγε από τη ζωή το 2013. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος.

Άρτο Απαρτιάν
Έφυγε από τη ζωή το 2010. Αιτία, το πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε έμφραγμα.

Χρήστος Ευθυμίου
Έφυγε ανήμερα της γιορτής του το 2008, σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Σωτήρης Βάγιας
Έφυγε από τη ζωή το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Γιώργος Βελέντζας
Έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 87 ετών.

Έφη Τσαμποδήμου
Έφυγε ξαφνικά από την ζωή το 2015. Στην δημοσιότητα δε δόθηκαν ποτέ λεπτομέρειες για τον θάνατό της.

Ντόρα Σιμοπούλου
Έφυγε από την ζωή το 2016, στα 75 της χρόνια.

Σπύρος Λασκαρίδης
Ο Σπύρος Λασκαρίδης, έπαιζε τον θείο του Κωνσταντίνου που άφησε την περιβόητη διαθήκη με σκοπό να γνωριστεί και να αγαπηθεί με την Ελένη. Δυστυχώς λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τον συγκεκριμένο.