Σάββατο, Ιουλίου 4

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..! (ΒΙΝΤΕΟ)

xeftila
Ξεφτιλίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο ρεπόρτερ του Παπαδάκη όταν καλωσόρισε “τουρίστα” στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι δήθεν έρχονται τουρίστες, τα σαπιοκάναλα που άρπαξαν τα εκατομμυριάκια για να παίζουν την προπαγάνδα “Μένουμε Σπίτι” αυτοξεφτιλίζονται!

Δικαιωθήκαμε απόλυτα με το χθεσινό μας εξώφυλλο στο makeleio.gr
Δείτε τι γράφαμε την Τετάρτη όταν όλα τα σάπια ΜΜΕ προσπαθούσαν να πείσουν τους τηλεθεατές ότι έρχονται πολλοί τουρίστες: “ΚΟΜΠAΡΣΟΙ” ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ; ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ KAI ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ! “ΚΛΑΙΝΕ” ΤΑ ΝΗΣΙΑ
Ρεπόρτερ της πρωϊνής εκπομπής του Παπαδάκη είχε σταλεί στο αεροδρόμιο για να καλωσορίσει τουρίστες ώστε να φανεί στους τηλεοπτικούς δέκτες ότι τελικά αυτοί έρχονται στην Ελλάδα και το πρόβλημα στον τουρισμό λύνεται σιγά σιγά.
Την πάτησε όμως και ξεφτιλίστηκε ζωντανά στον αέρα αφού ο “τουρίστας” που καλωσόρισε λέγοντας του “Welcome to Greece” ήταν τελικά Έλληνας και του απάντησε στα ελληνικά!
Δείτε το βίντεο:
makeleio.gr/