ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ! ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ: “ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ” [ΒΙΝΤΕΟ]

1049744_1036172699_1
Ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε μια συνέντευξη στην ιστοσελίδα priftisnews.blogspot.com μιλάει για τα Ελληνοτουρκικά, και μας σοκάρει με τις απόψεις του!
Με μια γρήγορη ματιά απο τα κυριότερα που είπε ο Β.Λεβέντης, είναι τα εξής:
1) Τι θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα σε περίπτωση Ελληνοτουρκικής Σύρραξης:Η Ελλάδα θα κάνει όπως τα Ίμια,θα αποχωρήσουμε!

2) Εάν Έλληνας Πρωθυπουργός Διατάξει να Αντισταθούμε στους Τούρκους,το αποτέλεσμα θα είναι να χάσουμε εδάφη!
3) Ο Κασιδιάρης είναι ακροδεξιός,γιατί λέει ότι έχουμε Πανίσχυρο Στρατό!
4) Η Ελλάδα έχει ένα πληθυσμό Δέκα Εκατομμύρια και ούτε, και η Διπλανή μας Ενενήντα Εκατομμύρια. Ο Ερντογάν είναι ο καινούργιος Χίτλερ, έχει μια Οπλική Μηχανή Πανίσχυρη, και το Μεγαλύτερο Στρατό στο ΝΑΤΟ!
5) Όχι σε αυταπάτες,ο Ελληνικός Λαός πρέπει να γνωρίζει την Αληθεία, δεν αμφιβάλλω για τον Πατριωτισμό του Λαού,και ότι διατίθεται να χύση αίμα, αλλά θα το χύσι όμως άσκοπα!
6) Αυτή που Στηρίζουν Κασιδιάρη Βελόπουλο είναι Υπερεθνικιστές,Εθνικόφρονες, Βασιλική, ποιος θα πάει να Πολεμήσει, ο Παναγιωτόπουλος και ο Μητσοτάκης, ο Φλώρος που είπε ότι θα ισοπεδώσουν όποιο Νησί Τολμήσει ο Εισβολέας να Μπεί, δέν πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις!
7) Τι θα κάνουμε εμείς αν κάνουν Απόβαση οι Τούρκοι στο Καστελόριζο : Να φροντίσουμε να μην γίνει απόβαση, εάν χάσουμε την Μάχη της Διπλωματίας, την άλλη Μάχη του Πολέμου θα την Χάσουμε όπως και δήποτε δυστυχώς, και γιατί είναι ανεξόπλιστες οι Ένοπλες Δυνάμεις, και γιατί αριθμητικά είναι οι άλλοι ισχυρότεροι από εμάς, θα ήταν τρέλα η Ελλάδα που έχει 40 με 50 χιλιάδες Στρατό, να μπορεί να τα βάλει με μια Μεραρχία του Αττίλα, που έχει 1 Εκατομμύριο Τριακόσιες χιλιάδες Στρατό!
Δείτε εδώ το Βίντεο

  • makeleio.gr