Δεν πάνε καλά οι δουλειές: Η καραντίνα «χτύπησε» την επιχείρηση του Πάνου Καμμένου

Όλα έδειχναν καλά στις αρχές του χρόνου στην επιχείρηση της οικογένειας Καμμένου.

Προ καραντίνας, την έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του Πάνου Καμμένου, την οποία άνοιξε στο όνομα του γιού του Ηλία, μετά και την προβολή που πήρε από τα εγκαίνιά της, επισκέφτηκαν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές, πολλοί από τους οποίους έφυγαν με νέο αυτοκίνητο.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι στη μετά καραντίνα εποχή.


Τόσο το lockdown που κλόνισε οικονομικά μία νέα επιχείρηση, με αρκετά ανοίγματα, όσο και η στροφή των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων, από τα μεταχειρισμένα στα καινούργια, έχει δημιουργήσει προβλήματα και στη συγκεκριμένη επιχείρηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Βλέπετε η εμπορία μεταχειρισμένων «Η. Καμμένος» ξεκίνησε τη δραστηριότητα της σε μία περίοδο που ο κόσμος έχει γυρίσει στην πλάτη του σ’ αυτά, μετά και από τα χιλιάδες κρούσματα παραποίησης των κοντέρ τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή τη στιγμή μόλις 32 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα είναι προς πώληση, όταν κατά μέσο όρο η γκάμα σε τέτοιου μεγέθους επιχειρήσεις και σε τέτοιες περιοχές -όπως είναι η «αυτοκινητομάνα» Συγγρού- ξεπερνάει τα 70.

Ο Ηλίας Καμμένος, προσπαθεί μέσω κυρίως του πατέρα του να έρχεται σε επαφή με εισαγωγείς, με σκοπό να μπορέσει να προμηθευτεί απ’ αυτούς καλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και με όσο το δυνατόν ευκολίες πίστωσης, ώστε να έχει εμπόρευμα προς πώληση.

Μαθαίνουμε μάλιστα πως πολύ πιθανό να ξεκινήσει και τις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, ως ανεξάρτητος έμπορος…

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα