Δευτέρα, Ιουλίου 6

ΒΟΜΒΑ! ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ; ΧΡΕΗ ΣΟΚ 1.133.605,87 ΕΥΡΩ – ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΤΟΥ «MY STYLE ROCKS» ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ!

1-3
O Τέρενς Κουίκ που αμαύρωσε το δημοσιογραφικό λειτούργημα και αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος παραμυθατζής της πολιτικής ζωής του τόπου τα τελευταία δέκα χρόνια, χρειάζεται επειγόντως ρευστό παραδάκι. Τα χρέη, που ο ίδιος δημιούργησε παίρνοντας «αβέρτα κουβέρτα» -και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο- δάνεια με την ιδιότητα του εθνοπατέρα, κοντεύουν να τον πνίξουν. Αμέσως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019, ο πολιτικάντης, είδε το έδαφος,
να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Με παρέμβαση Τσίπρα, όπως πρώτη αποκάλυψε η στήλη, διορίστηκε στο ∆ιοικητικό Συμβούλιο του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Ο μισθός εκεί είναι, τετραψήφιος.
Όπως, επίσης, πρώτη ανέφερε η στήλη μας, την προηγούμενη εβδομάδα, ο ίδιος αυτοπροτάθηκε για την παρουσίαση των καλοκαιρινών κεντρικών δελτίων του ΟΡΕΝ. Η απάντηση των ιθυνόντων του καναλιού ήταν αρνητική. Η ανάγκη για το «χρώμα του μπικικινίου» τον οδήγησαν πλέον μέχρι την Κύπρο. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε από τα κοινωνικά του δίκτυα, θα παρουσιάζει στο κυπριακό τοπικό κανάλι, ΕΞΤΡΑ TV (κάτι σαν το HIGH TV της Αττικής), κάθε Σαββατοκύριακο και ∆ευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ενώ κάθε ∆ευτέρα θα παρουσιάζει και μια εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας. Στο πλευρό του πρώην υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του δελτίου θα βρίσκεται και το κορίτσι του φετινού «My Style Rocks 3», Τζώρτζια Παναγή.
τερενς
Από τις τελευταίες δηλώσεις, της περιουσιακής κατάστασης του Τέρενς Κουίκ που δημοσιεύει η Βουλή των Ελλήνων για το έτος 2018 προκύπτουν ότι, τα χρέη μόνο για τα δάνειά του σε τράπεζες, ανέρχονται στο απίστευτο ποσό του 1.133.605,87 ευρώ. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αποδειχτεί και κακοπληρωτής του ∆ημοσίου. Εκεί οι οφειλές του ανέρχονται στις 198.001,68 ευρώ.
Συνολικά τα χρέη του είναι 1.331.607,55 και ένα είναι σίγουρο: ότι σε αυτήν τη ζωή και δελτίο ειδήσεων να λέει και να μοντάρει και γκάλοπ να κάνει και το στούντιο να σφουγγαρίζει, τα χρέη του δεν μπορεί να τα ξεπληρώσει.
eikona 1