Τρίτη, Ιουλίου 28

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ! Πώς σώθηκε ο Στέφανος Χίος...

ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;;;;

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Συνεχίζει να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Στέφανος Χίος, έπειτα από την ενέδρα θανάτου που του έστησαν τα ξημερώματα δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι έξω από το... σπίτι του στα Βριλήσσια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες σχεδόν εξ επαφής, στον λαιμό και στα πλευρά, ενώ δύο ακόμη καρφώθηκαν στο ΙΧ του. Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου συνέβη λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα,
ενώ πάρκαρε έξω από το σπίτι του.

Η αντίδραση του δημοσιογράφου ήταν άμεση, αφού κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να χτυπήσει τον έναν δράστη, μπλοκάροντας το πυροβόλο όπλο που κρατούσε. «Ο Στέφανος Χίος δέχθηκε δύο σφαίρες από έναν άγνωστο που φορούσε μαύρα ρούχα και ο οποίος είχε συνεργό που τον περίμενε. Η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά, ενώ στο αυτοκίνητό του υπάρχουν δύο οπές από σφαίρες», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Αστυνομικοί αναφέρουν πως τα αντανακλαστικά του Στέφανου Χίου αποδείχτηκαν σωτήρια για τη ζωή του αφού ο υποψήφιος δολοφόνος στόχευσε στο κεφάλι και στην καρδιά. Η κίνησή του να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του ουσιαστικά αφόπλισε τον κουκουλοφόρο αφού μπλόκαρε το όπλο του, ενώ ο δημοσιογράφος ακούστηκε να λέει: “Τι κάνεις εκεί ρε @ρχίδι;”.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την πρώτη σφαίρα που δέχτηκε στο λαιμό, φέρεται να βγήκε  από την θέση του οδηγού και να χτύπησε τον εκτελεστή με την πόρτα, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ψυχραιμία του, να μπλοκάρει το όπλο και ν΄αποχωρήσει μαζί με τον συνεργό του που τον περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα..

Αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε αιμόφυρτος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, το οποίο όμως δεν εφημέρευε. Από εκεί, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται σε καταστολή με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ως ελεγχόμενη, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τους δράστες αναμένεται να δώσει η κατάθεση που θα δώσει, μόλις συνέλθει πλήρως.

Την έρευνα έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι οποίοι έξω από το σπίτι του βρήκαν δύο κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες....http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com