Πέμπτη, Ιουλίου 23

Οι κάμερες κατέγραψαν την στιγμή της επίθεσης με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης

https://www.youtube.com/watch?v=00xV22ih5zM
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που καταγράφει την στιγμή της επίθεση στην εφορία Κοζάνης που είε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολύ σοβαρά τρία άτομα και το οποίο δημοσίευσε το protothema.gr
Στο βίντεο που από την πρώτη στιγμή είχαν στα χέρια τους οι αρχές λόγω του
κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ο δράστης διακρίνεται καθαρά να μπαίνει στην εφορία με ιδιαίτερη ψυχραιμία και αφού πρώτα κάνει μια αναγνωριστική βόλτα στην συνέχεια επιτίθεται με αγριότητα σε όποιον βρίσκει μπροστά του.
Ευτυχώς μετά από λίγα λεπτά ο  διευθυντής της ΔΟΥ Ιωάννη Ποδιώτης παρενέβη και με αυτοθυσία τον σταμάτησε και τον είχε καθηλωμένο στο έδαφος μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Ο ίδιος ο διευθυντής της Εφορίας, Γιάννης Ποδιώτης, μίλησε στο Open TV και περιέγραψε τις, όπως τις χαρακτήρισε, σκηνές από ταινία τρόμου: «Τον είδα να χτυπά με το τσεκούρι μία κοπέλα. Του όρμησα, τον έριξα κάτω, παλέψαμε για λίγα δευτερόλεπτα, καταφέραμε να του πάρουμε το τσεκούρι και να τον ακινητοποιήσουμε. Φώναξα στη Μαρία να απομακρυνθεί. Το σκηνικό ήταν ανατριχιαστικό, παντού αίματα, φωνές από τον κόσμο και πανικός. Ήταν σαν θρίλερ».

 https://fimotro.gr/oi-kameres-tin-stigmi-tis-epithesis-me-tsekouri-stin-eforia-kozanis/