Τρίτη, Ιουλίου 7

Αποκλειστικό: Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη «ξεσκίζει» την Αγγελική Ηλιάδη για το νέο της έρωτα με τον «Άραβα» επιχειρηματία του Μπουρναζίου! (Φωτο)

ηλιαδη-μπαμπης-346x188
Νέος έρωτας μπήκε στη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο απέκτησε τον δεύτερο γιο της, τον 6χρονο Βασίλη. Ο πρώτος της γιος, ο 15χρονος Μπαμπίνος, είναι ως γνωστόν ο καρπός του έρωτά της με τον αδικοχαμένο επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη.

 Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η 42χρονη τραγουδίστρια έχει ήδη γνωρίσει τον 27χρονο σύντροφό της στα παιδιά της, ενώ ετοιμάζονται να κάνουν οι τέσσερείς τους μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πολύ… προχωρημένη η αοιδός αφού το νέο της αμόρε είναι μόλις 12 χρόνια μεγαλύτερο από τον πρωτότοκό της γιο.
Το PatKiout.gr, με αφορμή τη νέα σχέση της Αγγελικής επικοινώνησε με την αδελφή του Μπάμπη, Λίτσα Λαζαρίδη η οποία ούτε αυτή τη φορά μάσησε τα λόγια της και ξέσκισε την τραγουδίστρια:»Άλλο ένα τεκνό. Άλλος ένας επιχειρηματίας με φουσκωμένο πορτοφόλι κι ένας ακόμα καινούργιος μπαμπάκας για τον Μπαμπίνο. Οι έρωτες της συγκεκριμένης κυρίας περνάνε πάντα μέσα από το πορτοφόλι. Μαθαίνουμε πως έχει νυχτερινά μαγαζιά ο Άραβας. Για να δούμε, θα τις βάλει ασανσέρ στην πίστα όπως ο αδελφός μου που την είχε κάνει βασίλισσα και πρώτο όνομα;».
Δείτε περισσότερα εδώ

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%97-%ce%b1%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%86%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9c%cf%80%ce%ac%ce%bc%cf%80%ce%b7-%ce%9b%ce%b1%ce%b6%ce%b1/