Τρίτη, Ιουλίου 21

Βόμβες Φαήλου Κρανιδιώτη: “Ο ΣΚΑΪ θέλει να σπάσει το ηθικό των Ελλήνων υπέρ Τουρκίας”- Η Ελλάδα διαθέτει δύο υπερόπλα που δεν τα γνωρίζει κανείς; (ΒΙΝΤΕΟ)

kranidiotis
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, πρόεδρος και Ιδρυτής του Πολιτικού Κόμματος Νέα Δεξιά, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο blog Priftis News βάζει “φωτιές” στο πολιτικό και μιντιακό προσκήνιο κάνοντας λόγο για προπαγάνδα του ΣΚΑΙ σε ότι αφορά στα ελληνοτουρκικά, ενώ αποκαλύπτει πως η Ελλάδα έχει στα χέρια της όπλα που δεν τα έχει η Τουρκία.
Στα κύρια σημεία της συνέντευξης, ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι έτοιμος για πόλεμο “από τον Έβρο ως το Αιγαίο και κάτω στην Κρήτη, αν η Τουρκία επιχειρήσει να παραβιάσει τα κυριαρχικά
δικαιώματά μας”, ενώ σε ότι αφορά στα αμυντικά μας και πολεμικά μας συστήματα αποκάλυψε πως: “Η Ελλάδα έχει έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς της Ευρώπης, καθώς έχουμε τα περισσότερα Πολεμικά Αεροπλάνα, ακόμα και από την Γαλλία, που είναι πυρηνική δύναμη! Επίσης, έχουμε δύο μοναδικά όπλα, τους Exocet, και SCALP, που δεν τα έχει η Τουρκία”.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης συνέχισε λέγοντας πως: “Η Τουρκία είναι ένας στρατός ιστορικά σιγουράκιδες, διαπρέπουν πάντα κατά αδύνατον και διχασμένων αντιπάλων, όπως, αιχμαλώτους και γυναικόπαιδα, αλλά κατά όρθιο ενωμένο και ελεύθερων ανθρώπων, δεν τα πάνε καλά, όπως για παράδειγμα, όταν τα έβαλαν με τον οργανωμένο τακτικό Στρατό της Συρίας, εκεί τα βρήκαν σκούρα”.
Επίσης αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο οποίος όπως είπε: “το μόνο που δείχνει είναι για τον τουρκικό στρατό, λές και θέλουν να σπάσουν το ηθικό του κόσμου! Θα πρέπει να διερευνηθούν για συγκεκριμένους σταθμούς τα υπάρχοντα κεφάλαια, που υπάρχουν μέσα στα κανάλια, και επιβάλλουν συγκεκριμένη γραμμή σε ορισμένα ζητήματα, όπου κάνει εντύπωση”!
makeleio.gr