Πέμπτη, Αυγούστου 27

Φίμωτρα:10 χρόνια φυλάκιση για παραβίαση Καραντίνας και 3 για διασπορά περί Κορωνοιού

Ο Τσιάρας θελει να τραβήξει ως λάστιχο το Νόμο για την Διασπορά γιατί βολεύει την μούγγα περι Κορωνοιού.
Νόμοι Φίμωτρα για  αποδοχή καθε Aντισυνταγματικού Nομου με ποινές 10 χρόνια και 3 χρόνια  αν πεις τα αντίθετα από την Κυβέρνηση η άλλη άποψη για τον Κορωνοιό. Ετσι κάνει και η Τουρκία πάνε να την φτάσουν ο Τσιάρας με τον Μητσοτάκη. Φίμωση του Τύπου και των πολιτών που πρέπει να δέχονται χωρίς καμιά σκέψη  την εκτέλεση της ΑΝΤΕΝΤΑΣ 21 & ID 2020  αλλιώς θα στην κάνουν όπως ο Ερντογάν στη Τουρκία η οπως σε απολυταρχικά καθεστώτα. Τρια χρόνια φυλάκιση θέλει ο Τσιάρας με τον Μητσοτάκη για οποιον αμφισβητήσει Πανδημία Μάσκες και μέτρα..
Την απόλυτη εφαρμογή λοιπόν, του γράμματος του Νόμου σε όσους διασπείρουν κατά την Κυβέρνηση ψευδείς ειδήσεις (fake news) γύρω από τον Κορωνοϊό  συμφωνα με τα συμφέροντα που εκτελούν στη Κυβέρνηση και δεν θέλουν να υπάρχει  αντίθετη άποψη,  υπογράμμισε  ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.
Ο κ. Τσιάρας κατά την εμφάνιση του στο ΣΚΑΙ σημείωσε πως η πολιτεία εξετάζει τρόπους για να αντιμετωπίσει την αντίδραση των πολιτών και λίγων μέσων ενημέρωσης που δεν ακολουθούν το Πολιτικό σύστημα αναφέρθηκε στο άρθρο 151 του νέου Ποινικού Κώδικα, βάσει του οποίου προβλέπεται φυλάκιση έως και 3 χρόνια για όσους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις (fake news) που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία τραβώντας το Νόμο σαν να ειναι λάστιχο όπως τους ΒΟΛΕΥΕΙ!!! Η Νεα Χούντα είναι ΕΔΩ!!!
«Αν διαπιστωθεί ότι η εφαρμογή των νέων διατάξεων δεν είναι πολύ αποτελεσματική για τα συγκεκριμένα αδικήματα, είναι πολύ πιθανό μέσα από τις προτάσεις της ειδικής επιτροπής που παρακολουθεί το νέο ποινικό κώδικά να προχωρήσουμε η πολιτεία σε αυστηροποίηση των ποινών για την διασπορά ψευδών ειδήσεων (fake news)», δήλωσε ο κ. Τσιάρας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Αναφορικά με την παραβίαση της καραντίνας του κορωνοϊού, όπως είπε ο κ. Τσιάρας, το αδίκημα αυτό έγκειται στο άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, που προβλέπει φυλάκιση έως και 10 έτη αν κάποιος κριθεί υπαίτιος για το θάνατο ενός ανθρώπου, και μεγαλύτερες ποινές αν προκληθεί θάνατος περισσότερων ανθρώπων.
«Το ζήτημα είναι να μη φθάσουμε στην εφαρμογή των ισχυουσών διατάξεων αλλά να προλάβουμε πριν φτάσουμε εκεί», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

https://amazonios.net/fimotra-10-chronia-fylakisi-gia-paraviasi-karantinas-kai-3-gia-diaspora-peri-koronoioy/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fimotra-10-chronia-fylakisi-gia-paraviasi-karantinas-kai-3-gia-diaspora-peri-koronoioy