Δευτέρα, Αυγούστου 10

ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ! ΚΑΤΑ 370% ΑΥΞΗΣΕ Η «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ!

Όπως «η αριστερά μας είναι χρήσιμη γιατί κάνει για μας αυτά που δεν μπορεί να κάνει η δεξιά» (παλαιότερη δήλωση του Ιταλού μεγαλοβιομήχανου Ανιέλι), έτσι και η ψοφοδεξιά είναι χρήσιμη στους διεθνείς τυράννους, γιατί κάνει γι’ αυτούς αυτά που δεν μπορεί να κάνει η αριστερά!
Τι να μας πούνε, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυρά-Τασία, που λίγες δεκάδες λάθρο μετακινούσαν στην ενδοχώρα κι… άστραφταν και βρόνταγαν οι «εθνικόφρονες» των περιοχών που τους εγκαθιστούσαν – έχοντας επικεφαλής τους… ρατσιστόμουτρα βουλευτές και τοπικά στελέχη της Νουδού;
Η «εθνικόφρων» παράταξις μπορεί και το κάνει καλύτερα – και «τα σκυλιά δεμένα»!
Στοιχεία, λοιπόν, περί του «μεταναστευτικού» έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το αρμόδιο υπουργείο –του Μηταράκη- σύμφωνα με τα οποία το τελευταίο τρίμηνο υπήρξε μείωση των αφίξεων νέων λαθρομεταναστών κατά 90%. Βέβαια, το υπουργείο του Μηταράκη δεν είπε πως αυτό οφείλεται σε μυστική συμφωνία που έχουν υπογράψει Κούλης και Ερντογάν, με αντάλλαγμα το επερχόμενο «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο! 
Από την άλλη μεριά –σύμφωνα πάντα με τα ίδια στοιχεία- οι μεταφορές λαθρομεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα, για εποικισμό, αυξήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο (Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος) κατά –κρατηθείτε!- 370%!!! Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους τρεις μήνες μεταφέρθηκαν στην ηπειρωτική Ελλάδα 9.929 έποικοι, όταν πέρσι στο αντίστοιχο διάστημα είχαν μεταφερθεί μόλις 2.114.
Ενώ, συνολικά, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο του 2020 η «εθνικόφρων» παράταξις μετέφερε στην ενδοχώρα 21.686 εποίκους – ποσοστό ρεκόρ, το οποίο δε θα μπορούσε ποτέ να «πετύχει» ο ΣΥΡΙΖΑ!
(ΥΓ): Κοπρόσκυλα «εθνικόφρονες» των «πλατειών Βικτωρίας», «υπερήφανοι δεξιοί» ψηφοφόροι των Πλεύρηδων, των Μπογδάνων και λοιπών… ρατσιστόμουτρων του Μητσοτάκη, πείτε –ρε παλιοκαριόλια!- “Merhaba” στα νέα γειτονάκια σας και βγάλτε το σκασμό! 

 ethnikismos.net