Δευτέρα, Αυγούστου 3

Δε θα το φανταστείτε: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία του Ματέο Παντζόπουλου

makis_pantzopoyloskentro
Χαμός υπάρχει με τον Ματέο Παντζόπουλο, καθώς βγήκε στην φόρα η πραγματική ηλικία του, την οποία σίγουρα δε γνωρίζατε και δε θα μπορούσατε με τίποτα να φανταστείτε.
Ο ίδιος είναι ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε και πολλά γι’ αυτό και τη ζωή του.

Λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν πως πίσω από τον χαμογελαστό Μάκη κρύβεται μια κληρονομιά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που διαχειρίζεται ο ίδιος.
Με καταγωγή από τα Λιβάδεια της Άνδρου ο Μάκης Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Αθήνα πηγαίνοντας σχολείο στου Μωραΐτη.
Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παιδί χαμηλών τόνων, περνούσε τις διακοπές του στην Πάρο, τη Μύκονο και φυσικά την Άνδρο.
Τελειώνοντας τις σπουδές του, ο Μάκης μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε και τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία φέρεται να είχε ερωτική σχέση.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο εγγονός της Ελευθερίας Μαντζίκα η οποία ίδρυσε την εταιρεία ζυμαρικών Misco, αγοράζει ένα κτήμα στην αγαπημένη του Άνδρο και κτίζει μια πρότυπη «πράσινη» ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ. Η επιχείρηση αναγκάζει τον Ματέο να ζει μεταξύ Αθήνας και Άνδρου. Παράλληλα, ασχολείται και με την εταιρεία ζυμαρικών, από την οποία εκτιμάται ότι έχει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.
Η ζωή του κυλούσε ήρεμα, ώσπου ξέσπασε η ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη. Τα υπόλοιπα ήρθαν σαν καταιγίδα στη ζωή του, έχοντας πια φτάσει στα 51 του χρόνια.makeleio.gr