Τετάρτη, Αυγούστου 19

Επιτέλους ένας υπουργός έδωσε ουσιαστικό χτύπημα στην Τουρκία!

Γέμισε η Ελλάδα από Τούρκους ψευτοπρόσφυγες .Εκατομμύρια σε πληθυσμό οι αχμέτηδες στη χώρα μας !
Μηταράκης
Απίστευτη ενέργεια του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, που συνιστά διπλό χτύπημα απέναντι στην Τουρκία αλλά και στους υποκριτές ευρωπαίους!
Φαίνεται ότι ο υπουργός Νότης Μηταράκης έχει «άγνοια κινδύνου», Αφού μετά το καψόνι στην ΜΚΟ του Σόρος που τους πέταξε κυριολεκτικά εκτός από το πρόγραμμα «Εστία», προέβη σε μία ενέργεια που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις. Είναι όμως η πρώτη
ουσιαστική και ηχηρή απάντηση που δίνει η Ελλάδα στην Τουρκία και οφείλει να γίνει άμεσα αποδεκτή σε επίπεδο πολιτικής από την κυβέρνηση.
Απαντώντας λοιπόν σε άρθρο των New York Times για την Ελλάδα ((The New York Times, Patrick Kingsley and Karam Shoumali, 14/08/2020), ο Νότης Μηταράκης είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Συμπληρωματικά, επισημαίνουμε ότι από τις συνεντεύξεις που δημοσιεύονται από πρόσφυγες, οι οποίοι τώρα διαμένουν στην Τουρκία, δεν προκύπτουν στοιχεία ότι τα πρόσωπα αυτά διατρέχουν κίνδυνο στην Τουρκία και κατά συνέπεια δύνανται να αιτηθούν διεθνούς προστασίας εκεί.»!!

Δηλαδή ο Μηταράκης προανήγγειλε ότι πλέον η Τουρκία θα αποτελεί και θα θεωρείται ασφαλής χώρα για τους πρόσφυγες, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος για τους πρόσφυγες να προσπαθούν να εισέλθουν παρανόμως στην Ελλάδα. Μπορούν να λάβουν εκεί την διεθνή προστασία που χρειάζονται! Δηλαδή ο Μηταράκης καταρρίπτει το κύριο επιχείρημα των ευρωπαίων που επιχείρησαν να καταστήσουν την Ελλάδα ως αποθήκη ψυχών, αλλά και την βρώμικη πολιτική των τούρκων, που εργαλειοποιούσε τους πρόσφυγες!
Να σημειωθεί ότι η απάντηση Μηταράκη είναι επίσημη, όχι μέσω κύκλων η διαρροών, και απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να την υιοθετήσει πλήρως και να ενημερώσει αντίστοιχα τους ευρωπαίους εταίρους! Διότι με αυτή την εξέλιξη, δεν υπάρχει απολύτως καμμία δικαιολογία για την παράνομη είσοδο στην χώρα.   -ΠΗΓΗ-