Λουκία Παπαδάκη: Αυτά τα χρήματα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές της Λάμψης!

Media © Gossip-tv.gr Media H Λουκία Παπαδάκη μπορεί να έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμμετείχε στην Λάμψη, όμως τώρα μας αποκαλύπτει πόσα χρήματα έπαιρναν οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not: «Είχε φτιάξει ο μακαρίτης και αείμνηστος ο Νίκος Φώσκολος ένα χαρτί, διότι έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις και ταυτοχρόνως να κατεβαίνω δύο μέρες στην Αθήνα για να κάνω τα γυρίσματα της Λάμψης. Ήταν Δεκέμβριος και θα ήμουν για δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Και μέσα σε όλα που είχε γράψει στο χαρτί, είχε και όρο να μη χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και να μην αποκλειστεί από τα χιόνια. Και κάποια στιγμή λέμε ότι είχαμε κάνει συμβόλαιο με τον Θεό. Το βασικό καστ της σειράς έπαιρνε από 1 εκατομμύριο δραχμές και πάνω.»!
 Λουκία Παπαδάκη: Αυτά τα χρήματα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές της Λάμψης! - 1 © Παρέχεται από: gossip-tv.gr Λουκία Παπαδάκη: Αυτά τα χρήματα έπαιρναν οι πρωταγωνιστές της Λάμψης! - 1 Και αναφέρθηκε και στα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα και ριάλιτι: «Δεν σχολιάζω ποτέ πρόσωπα που δεν ξέρω και δεν έχω δει τη δουλειά τους. Το πεδίο στην τηλεόραση είναι ανοικτό για όλους, να δοκιμάσουν, να δοκιμαστούν και να κριθούν. Αυτό που ζητώ από τους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι να μιλάνε σωστά τα ελληνικά. Αντιπαθώ τα ριάλιτι. Δεν ξέρω τι θέση έχει το Big Brother το 2020»!

 msn.com

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα