Σάββατο, Αυγούστου 29

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΛΕΝΙΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΠΑΜΛΟΥΤΗ!

Θα πάθετε πλάκα!!! Έτσι θα είναι η νέα βίλα της Ελένης Μενεγάκη! (Εικόνες)


Έως το Πάσχα αναμένεται η η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος, τα τέσσερα παιδιά και η οικογένεια της μητέρας της παρουσιάστριας, να μετακομίσουν στο νέο σπίτι 1.000 τ.μ. που έφτιαξε η λαμπερή παρουσιάστρια στο Καστρί – Νέα Ερυθραία.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση της μετακόμισης όταν έμεινε έγκυος από τον Μάκη Πατζόπουλο εν όψει και της εκδίκασης της υπόθεσης για το σπίτι στα Μελίσσια με αντίδικο τον Γιάννη Λάτσιο ο οποίος ζητά την πώληση του σπιτιού
καθώς κατέχει το 25%.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» η «ωραία Ελένη» ανυπομονεί να μετακομίσουν και να ξεκινήσει να διακοσμήσει και να στολίζει το νέο της σπίτι το οποίο επιμελήθηκε ο «αρχιτέκτονας των διασήμων» Τάσος Ζέππος ο οποίος είχε επιμεληθεί και αυτό της Δέσποινας Βανδή στην Κηφισιά, το οποίο θαύμαζε τότε η Ελένη Μενεγάκη.
Το οικόπεδο στο οποίο χτίστηκε το σπίτι στοιχίζει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ το σπίτι είναι μοντέρνας κατασκευής, φωτεινό, με μεγάλους χώρους που βλέπουν πράσινο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο σπίτι που αυτή την ώρα μπαίνουν οι τελευταίες λεπτομέρειες, η Ελένη Μενεγάκη έχει αναλάβει μόνη της, τα πάντα, από την αγορά του οικοπέδου μέχρι το κόστος ανέγερσης, προκειμένου να μην χρειαστεί ποτέ να έρθει στην ίδια δύσκολη θέση με αυτή του σπιτιού των Μελισσίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια των τεσσάρων σπιτιών στην Αττική, ζήτησε στους αρμόδιους, το σπίτι να κατασκευαστεί έτσι, ώστε μελλοντικά να μπορούν να μείνουν τα παιδιά της και να νοιώθουν ανεξάρτητα , χωρίς να ενοχλείτε η ίδια αν θέλει την απόλυτη ησυχία.
Έτσι σχεδόν όλες οι κρεβατοκάμαρες είναι master με μπάνιο, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, ενώ έχει πολλούς χώρους με μεγάλες τραπεζαρίες και καθιστικά με διαφορετικό στυλ, διαθέτει μια μικρή πισίνα και έναν τεράστιο κήπο.
Επίσης έχει οικοδομηθεί και δεύτερο κτίσμα στο οικόπεδο που είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη μεζονέτα όπου θα κατοικούν η μητέρα της παρουσιάστριας, ο σύζυγος (παππούς) και ο αδερφός της Θ. Μισόκαλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζεύγος Μενεγάκη-Παντζόπουλου επέλεξε τα σχέδια του σπιτιού να μοιάζει με τα παρακάτω σχέδια τα οποία χαρακτηρίζουν τις κατασκευές του αρχιτέκτονα Τάσου Ζέππου.
Δείτε τις φωτογραφίες…



® 2020 www.tromaktiko.org ™