Σάββατο, Αυγούστου 22

Αγανακτισμένος πολίτης καταγγέλει: “Οι λ@θρο δεν πληρώνουν τίποτα και παίρνουν πολλά. Πρέπει να φορολογηθούν”

metanastes-domi
Ένας κάτοικος στην Κυψέλη, που ασφυκτιά από τους μετανάστες, έστειλε στο site μας ένα κείμενο-καταγγελία, για την παρουσία των λ@θρο και το κατά πόσον πληρώνουν στο ελληνικό κράτος.
Διαβάστε τι λέει:
“Όλοι οι μετανάστες νόμιμοι και μη που έχουν έρθει σε αυτή την χώρα, δεν πληρώνουν τίποτα, έχουν όλες τις υποδομές του κράτους τζάμπα (νοσοκομεία,σχολεία,δρόμους, αστυνομία,ηλεκτροδότηση και όλα τα άλλα…), παίρνουν 500€ που μπορεί να φτάσει και παραπάνω με τα επιδόματα παιδιών,και δεν πληρώνουν κανένα φόρο.
Αντιθέτως εμείς έχουμε πληρώσει 40-50 χρόνια φόρους ο καθένας μας, 
άλλα τόσα οι πατεράδες μας και οι παππούδες  μας για να φτιαχτούν όλες αυτές οι υποδομές, που έρχονται τώρα  όλοι αυτοί και  καρπώνονται  δωρεάν. Όχι μόνο δεν πληρώνουν τίποτα αλλά τους πληρώνουμε κιόλας  και πληρώνουμε ακόμα παραπάνω για να πάμε σε ιδιωτικά νοσοκομεία πχ. αν πάθουμε κάτι αφού όλα τα δημόσια είναι κατειλημμένα από όλους αυτούς.
Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει  να συνεισφέρουν και να πληρώνουν και αυτοί φόρους. Αντιστοίχως πρέπει να φορολογηθούν παραπάνω από ότι οι Έλληνες γιατί εμείς έχουμε  συνεισφέρει τόσα χρόνια ο καθένας από εμάς. Οπότε για να αναπληρώσουν όλα τα χρόνια που εμείς πληρώναμε πρέπει να φορολογούνται περισσότερο από ότι ένα Έλληνας .Δεν γίνεται να πληρώνουμε εμείς για αυτούς και να είναι όλες οι υπηρεσίες, νοσοσκομεία, αστυνομία, φυλακές γεμάτα από αυτούς .
Σαν άνθρωποι εννοείται ότι πρέπει να βοηθάμε όλους τους ανθρώπους  αλλά για ένα εύλογο χρονικό διάστημα 6 μηνών ή έστω ενός χρόνου ίσως . Μετά πρέπει να αναλάβει ο καθένας τις υποχρεώσεις  και τις ευθύνες του. Οποιοσδήποτε θα φιλοξενούσε σπίτι του ένα φίλο για αυτό το χρονικά διάστημα. Όχι όμως για πάντα !!!
Φτάνει πια να τρώνε και να πίνουνε όλοι οι παράνομοι μετανάστες  στην υγειά των κορόιδων.
Όσοι θέλουν να μείνουν, πρέπει να βρουν τον τρόπο να πληρώνουν και να πληρώνουν ακριβότερα αφου τα βρήκαν όλα έτοιμα και δεν έχουν συνεισφέρει τόσα χρόνια όπως έχουν συνεισφέρει όλοι οι  πολίτες αυτής της χώρας.
Επιτέλους να δοθεί ένα Τέλος σε αυτή την τεράστια αδικία σε βάρος του γηγενή πληθυσμού ή έστω να ακουστεί, γιατί και οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν καταλάβει ότι δεν πρόκειται για ανθρώπινα δικαιώματα αλλά για το ποιος πληρώνει.
Πακιστανοί ,Αφρικανοί δεν είναι πρόσφυγες , πρόσφυγες δεν είναι καν ούτε όλοι οι Σύροι παρά μόνο όσοι κατοικούν στις εμπόλεμες περιοχές. Όσοι δεν μπορούν να αποδείξουν ότι κατοικούσαν εκεί είναι οικονομικοί μετανάστες. Ακόμα και οι εν λόγω πρόσφυγες θα μπορούσαν να πάνε σε μια άλλη περιοχή της Συρίας καθότι είναι μια πολύ μεγάλη χώρα. Προτιμούν όμως να αφήσουν την αγαπημένη τους πατρίδα και να έρθουν στην Ελλάδα όπου θα βρουν 8.000.000 κορόιδα που θα τους προσφέρουν τα πάντα τσαμπα.
‘Οπως ξέρετε πολλοί λίγοι από αυτούς δουλεύουν. Οι περισσότεροι είναι όλη μέρα στα γυμναστήρια, κυκλοφορούν όμορφοι και ωραίοι, μπρατσαράδες και cool,λες και είναι στο LA. Ασχολούνται με ναρκωτικά και πορνία, τα ”κονομάνε” χοντρά και εμείς λιώνουμε στην δουλειά και πληρώνουμε σαν τους μ…….ς για αυτούς .
Αυτό είναι τεράστια αδικία  και η αδικία  σε ένα πολίτευμα δημιουργεί την παρεκτροπή του, από Δημοκρατία  σε τυραννία. Και αυτό ζούμε σήμερα, τυραννία κατά των Ελλήνων πολιτών και ευδαιμονία αυτών που πήδηξαν τον φράκτη.
Δεν είναι ανθρωπισμός.!!! Αλλά προσβολή της νοημοσύνης των Ελλήνων, των δικαιωμάτων και του χρέους απέναντι στα παιδιά του. Έχουμε γίνει μαλθακοί  ανεχόμαστε  και υπομένουμε σαν συγχρονοι σκλάβοι πάρα πολλές αδικίες. Η συγκεκριμένη όμως εκτός ότι αλλοιώνει  τον πληθυσμό, μας καθιστά περίγελο σε κάθε πικραμένο μετανάστη από κάθε λογής υπανάπτυκτη χώρα.
Ο Ελληνικός λαός αγαπητοί κύριοι από σκληροτράχηλος λαός που ήταν ανέκαθεν στην ιστορία έχει μετατραπεί σε “κουραμπιε” φοβιτσιάρη και λάτρη της καλοπέρασης. Αυτό  είναι ύβρις  και εύχομαι  ο Θεός να μην στείλει την νέμεση και  τήση  όπως ιστορικά έχει γίνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες  περιπτώσεις”.makeleio.gr/