Δευτέρα, Αυγούστου 17

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ" ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

«Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που κυβέρνησαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Αυτό  δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαές και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και  σήμερα  στα χέρια των δραστών».       ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ  (1918 - 2008)
Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, που να μην εντυπωσιάζεται από το γεγονός, ότι ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ στην Ρωσία το 1989 (ΟΛΟΙ πλέον ξέρουν ποιοι και γιατί τον φτιάξανε και γιατί τον γκρεμίσανε, δεν τους εξυπηρετούσε αρκετά σήμερα), χιλιάδες - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ - υποτίθεται φτωχοί προλετάριοι εβραίοι της Ρωσίας, βρέθηκαν το 1990, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, πάμπλουτοι  εκατομμυριούχοι και σήμερα αγοράζουν ελληνικά νησιά.
Το  1989  οι  ιουδαϊκές  τράπεζες  της  Νέας  Υόρκης  που  δημιούργησαν  τον  κομμουνισμό  στην  Ρωσία  το  1917  αποφάσισαν  να  καταργήσουν 
τον  κομμουνισμό.    Η  ενέργεια  δεν  ήταν  καθόλου  δύσκολη  γι  αυτούς.  Όπως  το  1917,  στην  κομμουνιστική  επανάσταση,  πρωταγωνιστής  ήταν  ο  ρωσικός  εβραϊσμός,  έτσι  και  72  χρόνια  αργότερα  ο  ρωσικός  εβραϊσμός  ανέτρεψε,  αριστοτεχνικά,  την  κομμουνιστική  διακυβέρνηση.
Το  1992   ο  πρόεδρος  της  Ρωσίας  Μπόρις Γιέλτσιν υπέγραψε το Ουκάζιο για την (ιουδαϊκή) ιδιωτικοποίηση στην Ρωσία με τα  κουπόνια.
Η  φαεινή  του  Σόρος,  «φιλάνθρωπου» και επενδυτή, προς  τον  Ρώσο  πρόεδρο  Γιέλτσιν  καθώς και των ειδικών της τράπεζας Goldman Sachs, η οποία εμπλεκόταν σε τεράστιες κερδοσκοπικές δραστηριότητες  και  του "Γάλλου" Ντανιέλ Κοέν  για  να  αρπάξουν  όλο  τον  πλούτο  της  Ρωσίας  ήταν  η διανομή κουπονιών ιδιωτικοποίησης σε "150 εκατομμύρια Ρώσους, ακόμα και σε βρέφη", μέσω των οποίων μπορούσαν να αγοράσουν τις μετοχές των επιχειρήσεων. Πιεσμένοι από τις ανάγκες του σήμερα, οι περισσότεροι δικαιούχοι έσπευσαν να ξαναπουλήσουν τα κουπόνια τους, τα οποία εξαγόρασαν σε εξευτελιστικές τιμές οι ιουδαίοι  διευθυντές των βιομηχανικών ή χρηματοπιστωτικών ομίλων και τα εγκληματικά δίκτυα. 
ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:  τρία  εκατομμύρια  ρωσοεβραίων  έγιναν  πάμπλουτοι  και  150  εκατομμύρια  Ρώσοι  φτώχυναν  ακόμη περισσότερο.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΣΕΙ), ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΚΙΝΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΠΟΥΤΙΝ, Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ. ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ.




ΟΙ  ΒΑΣΙΚΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. 

ΑΥΤΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΡΩΣΙΑ,  ΟΧΙ  Ο  ΠΟΥΤΙΝ.




Σύμβουλος του Πούτιν και δημιουργός RT  


 


  Putin και Lesin



O πλουσιότερος άνθρωπος στην Ρωσία

 


  Putin και Vekselberg

 


Iδιοκτήτης της εταιρείας φυσικού αερίου Novatek


 


  Putin και  Michelson





Πρόεδρος της Polyus Gold , της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής χρυσού στη Ρωσία



  Putin και Prokhorov

 

  Viatcheslav Moshe Kantor

Ιδιοκτήτης του ομίλου Acron, ενός από τους κορυφαίους ομίλους παραγωγής ορυκτών λιπασμάτων στον κόσμο και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου


  Putin και Moshe Kantor


 


Πρόεδρος της En + Group και Διευθύνων Σύμβουλος της United Company Rusal,  της μεγαλύτερης εταιρείας αλουμινίου στον κόσμο



  Putin και Deripaska




  Sergey Kiriyenko  επικεφαλής της Rosatom



  Putin και Kiriyenko





Προσωπικός φίλος του Πούτιν



  Putin και Igorevich


 

  Mikhail Yefimovich Fradkov 
επικεφαλής Υπηρεσίας Πληροφοριών



  Putin και Yefimovich



Ο εβραίος ολιγάρχης Boris Spiegel Isaacovich ιδρυτής της οργάνωσης: World Without Nazism.



  Boris Spiegel και Μεντβέντεφ 

περισσότερα εδώ


  Ο εβραίος ολιγάρχης  Mikhail Maratovich Fridman (Михаи́л Мара́тович Фри́дман)



  Mikhail Fridman και Putin
Περισσότερα εδώ

  Ο εβραίος ολιγάρχης Yury Valentinovich Kovalchuk ( Юрий Валентинович kовальчук ), προσωπικός τραπεζίτης του Πούτιν.


  Yuri Kovalchuk και Putin 
περισσότερα εδώ

  Ο εβραίος ολιγάρχης Vladimir Ivanovich Yakunin (Владимир Иванович Якунин) επικεφαλής των ρωσικών Σιδηροδρόμων

  Vladimir Yakunin και Putin

περισσότερα εδώ


  Ο εβραίος ολιγάρχης Arkadi Romanovitch Rotenberg. Τραπεζίτης, ιδιοκτήτης της Ντιναμό Μόσχας, έχει στην ιδιοκτησία του και τη λέσχη τζούντο της Πετρούπολης Yavara-Neva, στην οποία ο Πούτιν είναι επίτιμος πρόεδρος. Είναι ιδιοκτήτης της Stroygazmontazh, που παράγει σωλήνες για τους αγωγούς της Gazprom και η οποία συμμετέχει στην κατασκευή του ρωσικού πετρελαϊκού αγωγού της Βαλτικής Nord Stream . Είναι ακόμα μέτοχος στην κατασκευαστική Mostotrest, που ανέλαβε έργα στο Σότσι. 


  Arkadi Rotenberg και Putin

περισσότερα εδώ

 


  O εβραίος ολιγάρχης  Vladislav Yuryevich Surkov ( Владисла в Юрьевич Сурков ) "επιχειρηματίας" και πολιτικός. Θεωρείται ως ο κύριος αρχιτέκτονας του σημερινού ρωσικού πολιτικού συστήματος. Είναι επίσης ο άνθρωπος που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό την εκλογική νίκη του Βλαντιμίρ Πούτιν το 2004.



  Vladislav Surkov και Putin

Περισσότερα εδώ

 

O εβραίος ολιγάρχης Leonid Eduardovich Slutskii (Леонид Эдуардович Слуцкий)   Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας.


  Ο Leonid Slutsky
περισσότερα εδώ


 Ο εβραίος ολιγάρχης Len Blavatnik ( Леонид Валентинович Блаватник, Leonid Valentinovich Blavatnik) πρόεδρος της  Access Industries.

περισσότερα εδώ



  O εβραίος ολιγάρχης Vladimir Leonidovich Bogdanov  (Βладимир Леонидович Богданов) μεγιστάνας του πετρελαίου.



  Vladimir Bogdanov και Putin

περισσότερα εδώ

 

  Ο εβραίος ολιγάρχης Anatoly Borisovich Chubais ( Анатолий Борисович Чубайс ) 


  Anatoly Chubais και Putin

περισσότερα εδώ


 Berel Lazar και Putin
περισσότερα για τον Shlomo Dovber Pinchas Lazar εδώ



Περισσότερα για τους εβραίους ολιγάρχες

 της  Ρωσίας  του  Πούτιν  μπορείτε να

δείτε και  εδώ και εδώ.




Οι εβραϊκές ρίζες και η φιλοϊουδαϊκή πολιτική του Πούτιν


Ο παππούς του Πούτιν από την πλευρά της μητέρας του ήταν Εβραίος ο οποίος έλαβε μέρος στη Μπολσεβικική Επανάσταση και ο παππούς του από την πλευρά του πατέρα του εργάστηκε όλη τη ζωή του ως μάγειρος για τον Λένιν και τον Στάλιν. Το πατρικό όνομα της μητέρας του Πούτιν ήταν Σαλομόβιτς (Shalomovitch), το οποίο είναι προδήλως εβραϊκό, αν και ο Πούτιν, στη δεύτερη έκδοση της αυτοβιογραφίας του, φρόντισε να τροποποιηθεί το επώνυμό της σε Σελομόβα (Shelomova), ίσως προς ‘απάλυνση’ της εβραϊκής της ταυτότητάς της. Ο παππούς του Πούτιν από την πλευρά του πατέρα του, ο Σπιρίντον Ιβάνοβιτς Πούτιν (Spiridon Ivanovich Putin, 1879–1965), εργάστηκε στη ντάτσα (εξοχική βίλα) του Λένιν στο Γκόρκι ως μάγειρος και μετά από τον θάνατο του Λένιν, το 1924, συνέχισε να εργάζεται για τη χήρα του Λένιν, Nadezhda Krupskaya. Στη συνέχεια, ο Σπιρίντον μαγείρευε για τον Στάλιν όποτε επισκεπτόταν κάποια από τις ντάτσες του στη Μόσχα, καθώς και σε μια ντάτσα που ανήκε στην Επιτροπή Πόλης του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης στη Μόσχα. Ο άλλος του παππούς ήταν ουκρανοεβραϊκής καταγωγής Μπολσεβίκος ακτιβιστής.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποστηρίχθηκε από την Ομοσπονδία Εβραϊκών Οργανώσεων Ρωσίας. Ο Εβραίος πρόεδρος αυτής της οργάνωσης, ονόματι Αμπράμοβιτς (Abramovich), δήλωσε, σε μια συνέντευξή του, το 2005, ότι ο Πούτιν είχε τις προϋποθέσεις να αποκτήσει την ισραηλινή υπηκοότητα ως εθνοτικώς Ιουδαίος και ότι η μητέρα του ήταν Εβραία.

 ΤΑ  ΜΜΕ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ  ΑΓΑΠΟΥΝ  ΠΟΛΥ  ΤΟΝ  ΠΟΥΤΙΝ

    Επιπλέον, ο Πούτιν, στην παιδική ηλικία του, στο Λένινγκραντ, νυν Αγία Πετρούπολη, περνούσε μεγάλο μέρος του χρόνου του (καθότι μάλιστα απουσίαζαν πολύ οι γονείς του απ’ το σπίτι) στο σπίτι μιας θρησκευόμενης εβραϊκής οικογένειας που ζούσε στο ίδιο οικοδομικό μπλοκ με τον ίδιο. Αυτό το ανέφερε ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφορήθηκε το 2000. Γενικότερα, πολλοί άνθρωποι εμπιστοσύνης του Πούτιν και ο μέντοράς του στο τζούντο ήταν Εβραίοι. Εξού και τα ΜΜΕ του Ισραήλ είναι παραδοσιακά φιλικά διακείμενα στον Πούτιν.


    Ο Πούτιν όχι μόνο ανέτρεψε την αρνητική πολιτική της παλαιάς σοβιετικής ελίτ εναντίον του Ιουδαϊσμού και ειδικώς του Σιωνισμού, αλλά ακόμη, επί προεδρίας Πούτιν, η οργάνωση των Χασιδιστών Εβραίων FJCR απέκτησε μεγάλη επιρροή και ο Πούτιν ευνόησε τη δημιουργία ιουδαϊκών συναγωγών στη Ρωσία. Ο ίδιος επισκέφθηκε την ιουδαϊκή συναγωγή της Μόσχας και συμμετείχε στην τελετή αφής της Χανουκά σε ιουδαϊκές συναγωγές στη Ρωσία.


    Ο Μιχαήλ Χλενόφ (Mikhail Chlenov), υπό την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα του Ευρασιατικού Ιουδαϊκού Κονγκρέσου (Euro-Asian Jewish Congress), έχει επισημάνει ότι η φιλοϊουδαϊκή στάση τού Πούτιν είναι μια από τις βασικές αιτίες για τις οποίες τα κρούσματα αντισημιτισμού είναι σχετικά σπάνια στη Ρωσία. Για παράδειγμα, το 2013, το Ρωσικό Ιουδαϊκό Κονγκρέσο επεσήμανε και κατήγγειλε μόλις δέκα περιστατικά αντιεβραϊκών επιθέσεων, σε σύγκριση με δεκάδες που σημειώθηκαν την αντίστοιχη περίοδο στη Γαλλία.


Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ  ΕΒΡΑΪΚΑ  ΜΟΥΣΕΙΑ


    Ο ραβίνος Μπαρούχ Γκόριν (Baruch Gorin), βοηθός του Αρχιραβίνου της Ρωσίας Μπερέλ Λαζάρ (Berel Lazar) και πρόεδρος του Εβραϊκού Μουσείου και Κέντρου Ανεκτικότητας (Jewish Museum and Tolerance Center) στη Μόσχα, το οποίο έχει μια περιουσία άνω των πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων, αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του Πούτιν για τη δημιουργία και την κρατική χρηματοδότηση αυτού του ιδρύματος, που άρχισε να λειτουργεί το 2012. Σε αυτό το μουσείο μάλιστα, ο Πούτιν δώρισε συμβολικά έναν μηνιαίο μισθό του.
Επίσης, το 2012, ο Αρχιραβίνος της Ρωσίας Μπερέλ Λαζάρ ξενάγησε προσωπικά τον Πούτιν στο Δυτικό Τείχος της Ιερουσαλήμ.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ