Δευτέρα, Αυγούστου 10

Απολαύστε τις διακοπές σας και τη ζωή χωρίς φόβο

Μη διαβάζετε τους σαρδαναπαλους των ΜΜΕ--To Koυρδιστό Πορτοκάλι ζητά ειλικρινά και με θλίψη συγνώμη από τους εργαζόμενους της εστίασης

To Koυρδιστό Πορτοκάλι ζητά ειλικρινά και με θλίψη συγνώμη από τους επιχειρηματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας σε ολόκληρη τη χώρα.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Ζητάμε συγνώμη για λογαριασμό των αθλίων εγχωρίων ΜΜΕ, των σαρδανάπαλων αστείων εκδοτών του διαδικτύου, των ακόμη πιο αστείων δημοσιογράφων, ζητάμε συγνώμη για τις αθλιότητες των καναλαρχών και των στελεχών των ΜΜΕ τα οποία κάνουν την τρίχα τριχιά και σπέρνουν τον πανικό για την ύπαρξη των αυτονόητων κρουσμάτων.

Ζητάμε συγνώμη από τους εργαζόμενους στα club, τα beach bar και τα ξενοδοχεία της χώρας για το γεγονός ότι κάποιοι ανόητοι γραικύλοι που παριστάνουν τους τηλεπαρουσιαστές βγάζουν στα άθλια χαζοκάναλα τους Σύψες και άλλους ειδικούς εκ του προχείρου με τη μορφή του χοίρου για να τρομοκρατούν τον κόσμο.
Τους ζητάμε συγνώμη και για λογαριασμό της κυβέρνησης η οποία δεν είχε τα αντανακλαστικά, την οξυδέρκεια και τα κότσια να σταματήσει αυτή την ανούσια ροή παραπληροφόρησης από τους μουεζίνηδες του τρόμου και της αθλιότητας.
Γιατί οι σαρδανάπαλοι εκδότες και οι δημοσιογράφοι που παράγουν τον τρόμο για να κερδίσουν τηλεθέαση και επισκεψιμότητα στα κακοσχηματισμένα site τους (είναι σαν τα μούτρα τους) καταστρέφουν τις ζωές των νέων ανθρώπων που δουλεύουν στην εστίαση και στις επιχειρήσεις του τουρισμού.
Σας μεταφέρουμε λοιπόν την εμπειρία μας από τη Μύκονο όλες αυτές τις μέρες. Μια χαρά είναι το νησί. Κανείς πανικός δεν υπάρχει. Πράγματι κάποια κρούσματα υπάρχουν. Χρειάζεται μία κάποια προσοχή.
Αλλά αυτή η ξεφτίλα με τα ρεπορτάζ του τρόμου από τη Μύκονο ή τον Πόρο για παράδειγμα δεν έχει όριο και μέτρο μια και κατ΄εξοχήν στα ΜΜΕ εργάζονται προβληματικές προσωπικότητες ενώ η πλειοψηφία των μηντιαρχών είναι αστείες περιπτώσεις ενώ κάποιοι βρίσκουν αφορμή για να κάνουν ύπουλη αντιπολίτευση όχι για λογαριασμό του Σύριζα αλλά για να τύχουν ευνοικής μεταχείρισης στα δάνειά τους αλλά και στο πάρε δώσε με το γκουβέρνο.
Υπάρχει μία απίστευτη διασπορά τρόμου χωρίς λόγο. Η κυβέρνηση έχασε την επικοινωνιακή μπάλα γιατί εμπιστεύθηκε ότι πιο αναξιόπιστο υπάρχει, τον μηντιακό κόσμο.
Καλούμε όλους αυτούς τους μουεζίνηδες του τρόμου να αφήσουν ήσυχο τον κόσμο να κάνει τις διακοπές του, τους τουρίστες να έλθουν στη χώρα μας, τους ανθρώπους της εστίασης και της ψυχαγωγίας να βγάλουν κάτι από τα σπασμένα και τα ξενοδοχεία να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί τους Ελληνες πολίτες να σπάσουν τις συσκευές τηλεοράσεων και να μην διαβάζουν τα άθλια site των αγραμμάτων και ανυπολήπτων εκδοτών που αναπαράγουν μεταξύ τους τις αθλιότητες για τα κρούσματα.
Καλούμε επίσης τους Τσιόδρα και Χαρδαλιά να εξαφανιστούν από τα κανάλια και από τις ζωές μας και να κάνουν αθόρυβα τη δουλειά τους.
Αφήστε μας ήσυχους ανθρωπάκια…