Τετάρτη, Αυγούστου 19

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά για τη φημολογούμενη κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλά για τη φημολογούμενη κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη
Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη και στις φήμες που θέλουν το γάμο τους να πέρασε από σοβαρές αναταράξεις.
Υπήρξε ανατάραξη στις ισορροπίες του γάμου σου, που σ’ έκανε να τρομάξεις;
Δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρνω πανικό στη ζωή μου, θεωρώ, όμως, ότι, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που, ναι, αναταράσσεται κάποιες φορές η σχέση,
αλλά μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω «πάντα», λέω πως, όταν υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη, είναι κάποια βασικά συστατικά για να πιστεύεις ότι η σχέση στο πέρασμα του χρόνου θα έχει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια. Το πότε, το αν και το ίσως είναι στοιχεία που δεν τα βάζω μέσα, γιατί, όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, πολλές φορές καλλιεργούμε ένα περιβάλλον το οποίο ίσως δεν χρειάζεται.

Αναφέρομαι στις δηλώσεις που είχες κάνει για τους τριγμούς στη σχέση σου με το σύζυγό σου.
Ποτέ δεν έχω δηλώσει τίποτα τέτοιο κι όσες φορές με ρωτούν, αν αυτό είναι κάτι που με πειράζει, έχω πει ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Όταν παίρνουμε αυτήν την τοξικότητα και χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσια πράγματα, μετά διοχετεύεται κάπου αλλού. Είναι κάποιοι που κάποιες φορές μπορεί να το έγραψαν, αλλά δεν με πείραξε ποτέ.
Άρα, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη σχέση σας με τον Νίκο, δεν φτάσατε ποτέ σε κάποιο όριο που χρειάστηκε να επαναπροσδιοριστείτε, ν’ αποφασίσετε αν θα μείνετε μαζί ή όχι.
Όχι, ίσα ίσα, απλά ήταν κάτι που κάποιοι, κάποιες φορές, το χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς. Στη σχέση, σαφέστατα, με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα πράγματα, που πρέπει να αυτοβελτιώνεσαι, όπως κι ο απέναντί σου, αν αυτό σημαίνει ότι επαναπροσδιορίζεις πράγματα, ναι, αλλά όχι να πεις «φεύγω», αν είναι να φύγεις... φεύγεις.
govastileto.gr