Η Αθήνα ανάμεσα στους 10 πιο φθηνούς προορισμούς στην Ευρώπη--Για τους Έλληνες άλλες τιμές ΦΩΤΙΑ!

Στην ένατη θέση με συνολικό κόστος διαμονής για ένα διήμερο στα 267 ευρώΗ Αθήνα ανάμεσα στους 10 πιο φθηνούς προορισμούς στην Ευρώπη
Τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (Post Office), όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διεξήγαγαν την ετήσια έκθεση «City Costs Barometer 2020», η οποία δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες και αποκαλύπτει τους οικονομικότερους προορισμούς στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της έρευνας, οι τιμές σε 22 από τις συνολικά 24 πόλεις είναι περίπου 26% χαμηλότερες συγκριτικά με εκείνες πριν από το lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι τιμές στις οποίες εστίασε η έρευνα ήταν το κόστος διαμονής για δύο βράδια σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, καθώς και τα γεύματα, τα ποτά, οι αστικές μεταφορές και οι είσοδοι στα σημαντικότερα αθιοθέατα του εκάστοτε προορισμού.
Οι 24 πόλεις οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στις μετρήσεις της έρευνας είναι αυτές στις οποίες οι Βρετανοί μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα χωρίς να χρειαστεί να μπαίνουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους.
Ανάμεσα τους και η Αθήνα, η οποία βρέθηκε στην ένατη θέση, με συνολικό κόστος για ένα διήμερο 267 ευρώ.
Πιο οικονομική ευρωπαϊκή πόλη, σύμφωνα με την έρευνα, αναδείχθηκε το Βίλνιους στη Λιθουανία με 186 ευρώ για ένα διήμερο, ενώ ακριβότερη το Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία, με 282 ευρώ.

Δείτε τη λίστα με τους 10 οικονομικότερους προορισμούς στην Ευρώπη:

  1. Βίλνιους, Λιθουανία: 186 ευρώ
  2. Βαρσοβία, Πολωνία: 187 ευρώ
  3. Κατοβίτσε, Πολωνία: 190 ευρώ
  4. Λισαβόνα, Πορτογαλία: 215 ευρώ
  5. Πόρτο, Πορτογαλία: 223 ευρώ
  6. Μπρατισλάβα, Σλοβακία: 231 ευρώ
  7. Κρακοβία, Πολωνία: 231 ευρώ
  8. Ταλίν, Εσθονία: 263 ευρώ
  9. Αθήνα: 267 ευρώ
  10. Μπέλφαστ, Βόρεια Ιρλανδία: 282 ευρώ

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα