Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25

Κορονοϊός: Σοκάρει η ακτινογραφία με τη ραγδαία επιδείνωση στους πνεύμονες 38χρονου ασθενή

Οι δύο ακτινογραφίες που ανήρτησε ακτινολόγος στο ΚΑΤ καταγράφηκαν με 7,5 ώρες διαφορά

Απίστευτο είναι αυτό που αποτυπώνουν οι δύο ακτινογραφίες που ανήρτησε στο Facebook ακτινολόγος από το ΚΑΤ, καθώς δείχνουν ξεκάθαρα τη ραγδαία επιδείνωση που προκαλεί ο κορονοϊός στους ασθενείς.

Όπως περιγράφει ο κ. Μάνος Καρράς οι δύο ακτινογραφίες ενός 38χρονου, ο οποίος είναί καπνιστης και διαβητικός, έχουν καταγραφεί με 7,5 ώρες διαφορά.

Η πρώτη είναι από την εισαγωγή ασθενή στις 12 το μεσημέρι με 98% κορεσμό οξυγόνου και η δεύτερη, η επαναληπτική, πραγματοποιήθηκε στις 19:30 με τον ασθενή να είναι πλέον με μάσκα οξυγόνου.

Δείτε την ανάρτηση:

Αυτή η δημοσίευση του Facebook δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Μπορεί να έχει αφαιρεθεί ή μπορεί να έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις του  απορρήτου της.

Σύμφωνα με τον κ. Καρρά τα «σύννεφα» στη δεύτερη ακτινογραφιά συνήθως σημαίνουν υγρό οίδημα φλεγμονή και «είναι κομμάτι του πνεύμονα που “δεν αναπνέει”».

«Δεν υπάρχει ιός» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Καρράς απαντώντας σε όλους όσοι εξακολουθούν να εκφράζουν τέτοιες απόψεις για την πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .