Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19

Ιωάννης Σακκάς 48 λεπ. · Ξεσηκωμός στον Έβρο για τη σύλληψη του Έλληνα κτηνοτρόφου και την επιβολή της Βαριάς ποινής φυλάκισης (26 μηνών), που του επέβαλλε το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, επειδή πάλεψε και σταμάτησε ομάδα Τούρκων που εισήλθαν παράνομα σε ελληνικό έδαφος από τα σύνορα του Έβρου. Η Ελληνική Λύση με "Ανακοίνωση Τύπου" μεταξύ άλλων τονίζει: Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του κτηνοτρόφου του Έβρου που υπερασπίστηκε τα σύνορα του Έθνους. Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση 76

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ξεσηκωμός στον Έβρο για τη σύλληψη του Έλληνα κτηνοτρόφου και την επιβολή της Βαριάς ποινής φυλάκισης (26 μηνών), που του επέβαλλε το δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, επειδή πάλεψε και σταμάτησε ομάδα Τούρκων που εισήλθαν παράνομα σε ελληνικό έδαφος από τα σύνορα του Έβρου.
Η Ελληνική Λύση με "Ανακοίνωση Τύπου" μεταξύ άλλων τονίζει: Όλη η Ελλάδα στο πλευρό του

κτηνοτρόφου του Έβρου που υπερασπίστηκε τα σύνορα του Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .