ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! “ΥΠΕΡΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ” Λ@ΘΡΟ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΚΟ! ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

simvainei tora
Νέα εξέγερση αλλοδαπών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην περιοχή του Πεδίου Βολής του Στρατού στον Καρά Τεπέ, το οποίο Πεδίο Βολής έχει πλέον αχρηστευθεί για τον ΕΣ.
Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έσπασαν το αστυνομικό φράγμα και κατευθύνονται προς την πόλη της Μυτιλήνης.
Την ίδια στιγμή, έχει εκκενωθεί η εθνική οδός Μυτιλήνης-Θέρμης, ενώ από την ευρύτερη περιοχή του Καρά Τεπέ έχουν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι Έλληνες και ξένοι καθώς απειλείται η ασφάλειά τους

Υπενθυμίζεται ότι είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι η καταγραφή των αλλοδαπών, ώστε να εισέλθουν στο νέο, πρόχειρο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας, που στήνεται στο Πεδίο Βολής του Καρά Τεπέ.
Η διαδικασία συνεχίζεται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στη δομή έχουν ήδη μπει κι εγκατασταθεί στις σκηνές γύρω στα 300 άτομα, που έχουν υποβληθεί και σε τεστ για Covid-19, από το σύνολο των 13.000 που βρίσκονται αυτή την στιγμή να κινούνται χωρίς κανέναν έλεγχο στο νησί που βρίσκεται το πλέον στρατηγικό σημείο του Αιγαίου, στην έξοδο των Στενών των Δαρδανελίων.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, πριν λίγο, η κυβέρνηση θέλει να κατασκευάσει νέο οικισμό στο Καρά Τεπέ, αλλά αντιδρούν οι πολίτες, ενώ οι αλλοδαποί που έκαψαν τον οικισμό απειλούν «θεούς και δαίμονες», αν δεν τους επιτραπεί να προωθηθούν στην ενδοχώρα.
Σε αυξημένο συναγερμό έχουν τεθεί όχι μόνο οι αστυνομικές, αλλά και οι στρατιωτικές δυνάμεις στο νησί.
Έφαγαν ξύλο και μέλη ΜΚΟ
Την ίδια ώρα, η εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νησί φαίνεται και από βίντεο που δείχνει “υπερδραστήριους” κατά τον Μητσοτάκη,  λ@θραίους να εφορμούν σε φορτηγά για να πάρουν φαγητό. Μάλιστα, ακόμα και μέλη ΜΚΟ δέχονται επίθεση.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%93%ce%99%ce%9d%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%99-%ce%9c%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%9b%ce%95%ce%99%ce%9f-%ce%a4%ce%a9%ce%a1%ce%91-%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%9b%ce%95%ce%a3%ce%92%ce%9f-%ce%a5%ce%a0%ce%95%ce%a1%ce%94/