Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13

Οργισμένη ανάρτηση Σεμίνας Διγενή για Μυκήνες: «Ντροπή και αίσχος»


Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε στο facebook η Σεμίνα Διγενή σχετικά με τις Μυκήνες, σχολιάζοντας πως «η πρωτοφανής καταστροφή  στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, σ΄ αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, έδειξε για μια φορά ακόμη, την εγκληματική κυβερνητική αδιαφορία και ανευθυνότητα».

Αναλυτικά η ανάρτηση της
«Πόση ντροπή και αίσχος!!!
Η πρωτοφανής καταστροφή  στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, σ΄ αυτό το μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, έδειξε για μια φορά ακόμη, την εγκληματική κυβερνητική αδιαφορία και ανευθυνότητα.
Χαρακτηριστικά, που όσο κι αν προσπαθούν, δεν σβύνονται με την ισχυρή  επικοινωνιακή γομολάστιχα, που χρησιμοποιούν παντού.  Όσο κι αν παλεύουν να υποβαθμίσουν το μέγεθος των καταστροφών, από τα ΜΜΕ, τα φλύαρα τσιράκια των κυβερνητικών, είναι πασιφανές πως ο αρχαιολογικός χώρος των  Μυκηνών, δεν ήταν ενταγμένος σε κάποιο σχέδιο πρόληψης και προστασίας από πυρκαγιά! Κανείς δεν είχε ασχοληθεί μ αυτό, γιατί οι φιέστες της κ υπουργού και της παρέας της, έχουν προτεραιότητα και  απαιτούν πολλές εργατοώρες.
Διαβάστε την συνέχεια στο tvxs