Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22

ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ – Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΩΝ… ΚΟΡΟΝΙΑΡΗΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ

prosfiges-metanastest-karta-tepe

Μόνο ντροπή αποτελεί το γεγονός ότι λίγο καιρό πριν η κυβέρνηση έλεγε πως δεν υπάρχει ούτε ένα κρούσμα Covid-19 στην «δομή φιλοξενίας» παράνομων μεταναστών  στην Μόρια της Λέσβου για να αποδειχτεί μετά τον εμπρησμό και την καταστροφή του ΚΥΤ ότι τελικά υπάρχουν 243 νοσούντες!

Πως έγινε αυτό; Ουρανοκατέβατοι ήρθαν οι ασθενείς; Πως στο δι@ολο με μία φωτιά εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα ο αριθμός των κρουσμάτων στους λ@θρο;

Φυσικά ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων προμηνύει ότι είναι ακόμα περισσότερα. Λογικά υπάρχει υπερμετάδοση σε όλη την Λέσβο.

Άλλωστε οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες μπορούσαν να κινούνται ελεύθερα σε όλο το νησί.

Συναγερμός σήμανε στη Λέσβο και συγκεκριμένα στη δομή του Καρά Τεπέ εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού σε παράνομους μετανάστες.

Όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας  στην ενημέρωση της Δευτέρας «στις αρχές Σεπτεμβρίου αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα που προκλήθηκε στη Λέσβο μετά τα γεγονότα στο ΚΥΤ της Μόριας.

Σημειώνω ότι κατά την είσοδο των προσφύγων και μεταναστών στην προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ διενεργούνται τέστ σε όλους όσους εισέρχονται σε αυτή. Συγκεκριμένα, έχουν διενεργηθεί 7.064 τέστ και βρέθηκαν 243 κρούσματα κορονοϊού που θα αποτυπωθούν στα στοιχεία που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί είναι στα 24 έτη και πρόκειται, κατά κανόνα, για ασυμπτωματικούς. Τονίζεται ότι υποβλήθηκαν σε τέστ ακόμη 160 άτομα, αστυνομικοί και διοικητικό προσωπικό, και είναι όλοι αρνητικοί» ανέφερε.

Ο επόμενος στόχος είναι το κέντρο της Αθήνας. Εκεί υπάρχουν ολόκληρες συνοικίες όπου διαμένουν και κυκλοφορούν ανενόχλητοι χιλιάδες λ@θραίοι που συνωστίζονται σε μικρούς χώρους. Να θυμίσουμε άλλωστε, ότι εν μέσω “Ιανού” κουβάλησαν στο TAE KWO NDO του Π. Φαλήρου εκατοντάδες αλλοδαπούς, όπως έδειξε το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΙΑΝΟ” – ΚΑΛΩΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Ολικό lockdown προ των πυλών…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a3%ce%a5%ce%a3%ce%a4%ce%9f%ce%9b%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%93%ce%95%ce%9b%ce%9f%ce%99%ce%91-%ce%a8%ce%95%ce%a5%ce%94%ce%97-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%9d%ce%91-%ce%a4%ce%a1%ce%9f%ce%9c%ce%9f/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .