Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23

«Λαγός τη φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του»…

Φωτο: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ελληνική κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι προσηλωμένοι σε μία 100% διπλωματική λύση, καθώς και στην σκληρή δουλειά αλλά και στους συμβιβασμούς που θα χρειαστούν για να λυθούν αυτά τα προβλήματα».

Τάδε έφη… Τζέφρι Πάιατ, και όλοι καταλαβαίνουμε που πάει η ιστορία στο Αιγαίο.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν διέψευσε απολύτως τίποτα από αυτά που εξέφρασε ο Πάιατ, αποδεχόμενη πλήρως την προτροπή του για συμβιβασμό με τον Σουλτάνο.

Είναι σίγουρο ότι Μητσοτάκης και Δένδιας έχουν συνθηκολογήσει με την τουρκική ηγεσία και προσπαθούν ανερυθρίαστα να μας πείσουν ότι δήθεν είναι αμετακίνητοι και σταθερά προσηλωμένοι στις κόκκινες γραμμές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι εντελώς διαφορετική.

Μετά τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, με το περίφημο άδειασμα που έκανε στον Μητσοτάκη και το ευχαριστώ του για την πολύτιμη βοήθεια του Έλληνα πρωθυπουργού προς στα Σκόπια, ήρθε να συμπληρωθεί το παζλ των υποχωρήσεων με τις δηλώσεις Πάιατ, για να εμπεδωθεί από τον ελληνικό λαό το προσκύνημα του Μητσοτάκη στους Τούρκους.

Την ίδια στιγμή οι υποτιθέμενες κυρώσεις κατά της Τουρκιάς για τις οποίες πλέον η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν, οδεύουν προς τις καλένδες με τον Μητσοτάκη να είναι έτοιμος να κάτσει στο τραπέζι της προδοσίας με τον Σουλτάνο.

Άραγε εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου οι… άριστοι άσχετοι είναι σίγουροι ότι το εθνικό ξεπούλημα που διαπραγματεύονται εν κρυπτώ θα περάσει από την εθνική αντιπροσωπεία;

Είναι σίγουροι ότι οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ είναι διατεθειμένες να σκύψουν το κεφάλι και να ψηφίσουν την παράδοση της χώρας στους Τούρκους;

Μάλλον ο πρωθυπουργός και οι παρατρεχάμενοί του δεν έχουν ζυγίσει καλά τα πράγματα και θεωρούν ότι θα εκβιάσουν την ψήφο τους όπως έκαναν με την ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία.

Μόνο που οι αδαείς δεν έχουν σκεφτεί ότι είναι άλλο να εκβιάζεις για μια μερική συμφωνία που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε μια ολική που θα εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα, κι άλλο να ζητάς ψήφο για την σμίκρυνση της Ελλάδας.

«Λαγός τη φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του»…

Καλό είναι να αλλάξει μυαλά το Μαξίμου και να ακολουθήσει τον δρόμο του κατευνασμού όπως έκανε με την ψηφοφορία για τα… σκοπιανά μνημόνια, για να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων επιβεβαιώνοντας άθελά του την παραπάνω παροιμία.

antinews.gr

 .triklopodia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .