Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

Τελείωσε το φεστιβάλ της ΚΝΕ, που αδειοδότησε ο Τσιόδρας... τώρα τα μέτρα του μικρού φύρερ

Νά 'χαμε να λέγαμε...για να δικαιολογήσουν τις υπέρ παχυλές μισθάρες τους...τσάμπα πιάνουν τα έδρανα της βουλής ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

 

Της Μαριάννας Τσήπα
Σύμφωνα με το ΚΚΕ: «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», φωνάζει ο κόσμος στην έναρξη της μεγάλης συγκέντρωσης και κάτω από τις μάσκες τα συνθήματα ακούγονται και πάλι δυνατά: «Η νεολαία δεν σκύβει το κεφάλι, με το ΚΚΕ αντίσταση και πάλη», «Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός», «Για ανθρώπινη ζωή, μόρφωση, δουλειά, με το ΚΚΕ η... νέα η γενιά».
«Το μαχητικό και αγωνιστικό κλίμα του Φεστιβάλ δεν έκαμψαν οι ειδικές συνθήκες στις οποίες πραγματοποιούνται φέτος οι εκδηλώσεις του, λόγω της πανδημίας του κορονοιού και της ανάγκης μέτρων πρόληψης της μετάδοσης του...»... μας ενημερώνει το ΚΚΕ που αναμένει την πτώση του καπιταλισμού από τον κορωνοϊό.

Σ' αυτούς τους νέους λαϊκούς αγώνες σηκώνει το φορτίο στις πλάτες του το επικοινωνιακό επιτελείο του ΚΚΕ: "Έχουμε φωνή και με τις μάσκες"... που όμως μας επιτρέπει ο πρώην ηγέτης της ΚΝΕ Θεοδωρικός μαζί με τον Τσιόρδα και Χαρδαλιά να το διατρανώνουμε με φεστιβάλ την ώρα της "πανδημίας" (ΚΚΕ, μέσω Μπογιόπουλου: Ναι στις μάσκες στα νηπιαγωγεία & τον εμβολιασμό Γκέιτς).

Ο Ν. Μπογιόπουλος, που το 2013 μας ενημέρωνε «Σε "λάθος πορεία" ο Περισσός... Με αυτήν την (μη) πολιτική συμμαχιών ‘πλησιάζουμε’ το σοσιαλισμό μόνο ως αντικατοπτρισμό...», σήμερα δικαιώθηκε, πέρασε την ανανεωτική γραμμή και πήρε τη σκυτάλη για να καλύψει το ΚΚΕ το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τα "ανοιχτά σύνορα", ο Μητσοτάκης δεν είναι δεξιός, αλλά φιλελεύθερος... κι άλλα φαιδρά, πάντα με αντικαπιταλιστικές κορώνες.

Όμως η αναμονή της πτώσης καπιταλισμού από τον κορωνοϊό, "έμπνευσης" κι αυτό Μπογιόπουλου: "Ο ιός «σκοτώνει» τον νεοφιλελευθερισμό… και κάθε μορφή διαχείρισης του συστήματος της βαρβαρότητας που λέγεται Καπιταλισμός", δίνει την "κομμουνιστική απάντηση" στους ακροδεξιούς «αντιεμβολιαστές» και «μασκοκλάστες»... που τρέμουν μιας κι έρχεται ο σοσιαλισμός!

 
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/09/blog-post_170.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .