Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21

ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

Failos Kranidiotis---ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

Δεν τον πειράζει που έχει γίνει κακέκτυπο του Χίτλερ. Δεν τον πειράζει που τον αποκαλούν ισλαμοφασίστα, άτυπο αρχηγό των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους, διεθνή τραμπούκο, αλλά τον πείραξε το ...siktir git της "Δημοκρατίας". Μήνες τώρα αλυχταει σαν λυσσασμένος σκύλος βρίζοντας τους Έλληνες, απειλεί την ακεραιότητα της χώρας μας, τις ζωές των πολιτών μας. Είχε μάθει στην σιωπή και στις διαμαρτυρίες με το γάντι. Δεν του άρεσε η απάντηση που του αξιζει. Μήνες τώρα μας βρίζει σαν χαμάλης, απειλεί σαν μαχαιροβγάλτης μπράβος και τώρα τάχα τον έθιξε η απάντηση. Νομίζει πως εδώ είναι η δικτατορία του, όπου κάνει τους νόμους λάστιχο και φιμώνει πολίτες,

εφημερίδες, κόμματα με μια κατευθυνόμενη δικαιοσύνη η την ωμή βία του κράτους - συμμορία που διοικεί ως πρωτόγονος γιαλαντζί σουλτάνος. Ο νομικός κόσμος της χώρας και κάθε πολίτης οφείλει να κινητοποιηθεί, να σταθεί στο πλευρό της εφημερίδας και να του απαντήσει: εδώ δεν είναι τσιφλίκι σου, ούτε ανήμποροι Έλληνες κι Αρμένιοι, γυναικόπαιδα που θα τα σφάξεις ή αδύναμοι που θα τους σύρουν οι τζιανταρμάδες σου στα μπουντρούμια σου. Βούλωσε το επιτέλους, μάζεψε τα χέρια σου και κόντυνε την γλώσσα σου. Αρκετά έπιασες στο βρωμόστομα σου την Ελλάδα και τους Έλληνες. Το τέλος σου δεν θα αργήσει και ως τότε οι μέθοδοι σου δεν περνάνε σε ελεύθερους ανθρώπους. Σκασμός λοιπόν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .