ΒΕΛΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ».

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ); ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. (ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ). ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ». ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΜΠΑ, ΟΧΙ. Ο Α.Τσίπρας έγραψε στα αγγλικά: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τους Αντετοκούνμπο».

Συγκλονιστική στιγμή στο βελγικό κοινοβούλιο: “Γνωρίζετε αυτή τη σημαία; Αυτοί, οι Έλληνες, φρουρούν τα σύνορά μας”
Ο βουλευτής Dries van Langenhove, ο οποίος είναι το νεότερο μέλος του κοινοβουλίου, είχε ως στόχο τους σημερινούς και πρώην πρωθυπουργούς του Βελγίου και σε μια συναρπαστική ομιλία ύψωσε την ελληνική σημαίας σε μια ένδειξη αλληλεγγύης.
«Κύριε πρωθυπουργέ, αν  έδινα τα κλειδιά του σπιτιού μου σε έναν διαρρήκτη για να τον πληρώσω να μην διαρρήξει το σπίτι μου,θα λέγατε ότι είμαι τρελός», είπε ο van Langenhove. “Λοιπόν, αυτό ακριβώς  έκαναν όλα τα κόμματα του Βελγίου, το 2016 όταν υπέγραψαν τη  συμφωνία εκβιασμού με τον Ερντογάν. Του δώσαμε τα κλειδιά στα
ευρωπαϊκά σύνορά μας και στη συνέχεια του καταβάλλουμε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, για να μην κάνει… κατάχρηση αυτών των κλειδιών “, είπε προσθέτοντας:
“Αλλά ο Ερντογάν, φυσικά, είναι πολύ πιο έξυπνος από ό,τι εσείς. Οι Τούρκοι έχουν έναν ηγέτη ο οποίος – σε αντίθεση με εσάς – ξέρει τι είναι «Realpolitik». Ο Ερντογάν γνώριζε από την αρχή ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να εκβιάσει την Ευρώπη με αυτή τη συμφωνία. ”
“Ξέρεις αυτή τη σημαία, κύριε Πρωθυπουργέ; Ξέρετε αυτούς τους ανθρώπους; ” ρώτησε ο van Langenhove. “Είναι οι Έλληνες, και φρουρούν τα σύνορά μας. Παρακολουθούν επίσης το μέλλον μας. Επομένως, η ερώτησή μου είναι απλή, κυρία Wilmès: συνειδητοποιείτε τώρα ποιος είναι ο πραγματικός μας σύμμαχος; “


ΖΗΝΩ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 https://autochthonesellhnes.blogspot.com/2020/09/blog-post_68.html