Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 9

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: «Η ΜΚΟ ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!



ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΚΑΨΑΝ ΧΤΕΣ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: «Η ΜΚΟ ΣΕΧΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ!
-
Εχτές το βράδυ ένας φίλος από την Ερεσό Λέσβου με ενημέρωσε ότι άναψαν φωτιές σε Βατούσα και Αντισσα. Πρόκειται για δυο χωριά στη Δυτική Λέσβο 65-70 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα την Μυτιλήνη η οποία βρίσκεται στις Ανατολικές ακτές του νησιού. Ολόκληρη η δύναμη της Πυροσβεστικής ήταν απασχολημένη στα δύο αυτά πύρινα μέτωπα. Γεγονός που με προβλημάτισε όταν το άκουσα πάρα πολύ. Διότι λίγο αργότερα με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν φωτιές στο ΚΥΤ της Μόριας!
Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια ύποπτη ΜΚΟ έστελνε τα κλασικά της SMS και ενεργοποιούσε τους πυρήνες των Τζιχαντιστών στο ΚΙΤ Μόριας που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη. Ξέσπασαν επεισόδια μέσα στο ΚΥΤ και σε χρόνο ρεκόρ άναψαν ΕΠΤΑ εστίες πυρκαγιάς εντός κι εκτός του ΚΥΤ Μόριας.

Οι μικρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που είχαν απομείνει εκεί έσπευσαν αμέσως αλλά δέχτηκαν καταιγισμό από πέτρες από «εξεγερμένους» λαθρομετανάστες και δεν μπόρεσαν να ξεκινήσουν πυρόσβεση. Αποτέλεσμα ήταν η φωτιά να επεκταθεί παντού και να γίνει στάχτη το ΚΥΤ. Ενώ μερίδα των λαθρομεταναστών χόρευε και πανηγύριζε για την καταστροφή!
Αμέσως μετά, εστάλη νέος κύκλος από SMS που καλούσε τους πυρήνες των τζιχαντιστών να ενημερώσουν ότι λόγω αυτής της κατάστασης, «επιτρέπεται» να σπάσουν την καραντίνα και να εγκαταλείψουν την Μόρια. Το «νέο» αναμεταδόθηκε αστραπιαία και αμέσως μετά 12.000 λάθρο με πακεταρισμένα τα πράγματά τους πέρασαν μέσα από το χωριό ως καραβάνι και πήγαν στην Μυτιλήνη.
Πρόκειται για εμπρησμούς στημένους από πράκτορες την ΜΙΤ, με τους 200 κατάσκοπους που διαθέτει στο νησί οι οποίοι προσποιούνται τους «πρόσφυγες» επικουρούμενοι από μια ΜΚΟ που εδρεύει στην Αθήνα και είναι γνωστή για τα νταλαβέρια της με την Πρεσβεία της Τουρκίας και τους Σκοπιανούς. Τους οποίους παραδόξως δεν τους ακουμπά κανείς εδώ και χρόνια και αλωνίζουν ελεύθεροι.
Κι ενώ οι Μυστικές Υπηρεσίες της χώρας διαθέτουν πλήρη φάκελο για ότι σας λέω, οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας, αντί να εντοπίσουν και να προφυλακίσουν τους πυρήνες του Ερντογάν, φαίνεται ότι προτιμούν να διώκουν Μυτιληνιούς με πρόσχημα τον αντιρατσιστικό νόμο.
Η κατάσταση στο νησί είναι έκρυθμη και δυστυχώς ολάκερη αυτή την ασύμμετρη απειλή, καλούνται να την διαχειριστούν άνθρωποι ανεπαρκείς όπως ο Μηταράκης και Αυτοδιοικητικοί μπουρζουάδες που δεν ξέρουν που τους παν τα τέσσερα. Η γνωστή μπουρζουαζία του νησιού που είναι ένα συνονθύλευμα της Αριστεράς με τις Δεξιές τσέπες και της Δεξιάς με τις Αριστερές Ονειρώξεις και Νέο-Οθωμανικά σύνδρομα!
Δεν γίνεται έτσι παιδιά! Κι όπως σας προειδοποίησα Δημόσια αλλά και τηλεφωνικά για το τι θα πάθετε στην Καράββα, έτσι και τώρα σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για δεύτερη φορά!
ΥΓ.
Κυριάκο, στείλε τον Μηταράκη σπίτι του και βάλε υπεύθυνο τον έναν και μοναδικό που έχεις ο οποίος μπορεί να καθαρίσει τον Ερντογάν ΚΑΙ εκεί… Ονόματα δεν λέμε! Τον ξέρεις και τον ξέρω… Ερχεται μεγάλη και ασύμμετρη μπόρα ! Δεν έχεις χρόνο…