Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 28

ΕΛΛΑΣ -ΜΠΑΝΑΝΙΑ! “ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!” ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ – ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

im_pompeo

Οι ΗΠΑ ήρθαν απλά για να πάρουν & να μας πιέσουν για διάλογο, δηλαδή για ξεπόυλημα της εθνικής μας κυριαρχίας.

Πουθενά δεν υπάρχει η καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο!

Μετά και την επίσκεψη τους στο Εβραϊκό Μουσείο της Θεσσαλονίκης , ο Κούλης πήρε την Πολωνέζα Μαρέβα και τον Mike Pompeo και αναχώρησαν το απόγευμα για το πατρικό του στα Χανιά για να φιλέψει εκεί τον  Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Να πιούνε και να φάνε στην υγειά των κοροϊδων Ελλήνων!!

 

Η επισκεψη του υπουργού Εξωτερικών ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στην Θεσσαλονίκη κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Με σιδερένιους φράχτες στα πεζοδρόμια, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δεκάδες μυστικοί πράκτορες, ελικόπτερα και drone παρακολούθησης, αστυνομικοί σκύλοι Κ9 για ανιχνευσή εκρηκτικών, αυτή είναι η εικόνα που επικρατούσε έξω από το Εβραϊκό Μουσείο της Θεσσαλονίκης κατά την επίσκεψη σε αυτό, από τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο ο οποίος έφτασε φορώντας μια μάσκα με την σημαία των ΗΠΑ. Τα μέτρα ασφαλείας περιελάμβαναν μέχρι και απαγόρευση κυκλοφορίας σε πεζοδρόμια γύρω από το μουσείο, ενώ παρατηρητές σάρωναν την περιοχή με κυάλια, από τις ταράτσες.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναχώρησε το απόγευμα για τα Χανιά, όπου το βράδυ θα φιλοξενήσει στο πατρικό του σπίτι τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Mike Pompeo.  

Την Τρίτη το πρωί οι κ.κ. Μητσοτάκης και Pompeo θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.

Στη συνέχεια, στις 11.20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπειών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 13.15, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Pompeo θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Στις 17.00, το απόγευμα της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη

 

Τα σχόλια δικά σας!

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%91%ce%a3-%ce%9c%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%91%ce%9d%ce%9f%ce%99%ce%9e%ce%91%ce%9c%ce%95-%ce%a4%ce%9f-%ce%9c%ce%91%ce%93%ce%91%ce%96%ce%91%ce%9a%ce%99/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .