Σάββατο, Σεπτεμβρίου 5

Εικόνες απο τον Άγιο Γεώργιο στην Προύσα όπως ήταν πριν και όπως τον κατάντησε το καθεστώς του Ερντογάν, που τον άφησε να καταρεύσει.



u
 
 
 




Εικόνες απο τον Άγιο Γεώργιο στην Προύσα όπως ήταν πριν και όπως τον κατάντησε το καθεστώς του Ερντογάν, που τον άφησε να καταρεύσει.



Ο Άγιος Γεώργιος χτίστηκε το 1896, ενώ το 1923 μετατράπηκε σε μουσείο.
Το 2006 το ιστορικό κτίσμα είχε ανακαινισθεί από τον τοπικό δήμο, αλλά 7 χρόνια αργότερα πέρασε σε ισλαμιστικό ίδρυμα, που το παράτησε επίτηδες στην τύχη του, ώστε να απαξιωθεί και να γκρεμιστεί.
Και παρά το γεγονός ότι το ισλαμικό καθεστώς της Τουρκίας μετατρέπει το ναο της Αγίας Σοφίας, τη Μονή της Χώρας και την Αγία Σοφία Τραπεζούντας σε τζαμί, εμείς φτιάχνουμε τζαμί στον Βοτανικό, παραδίδουμε για λειτουργία τα τζαμιά σε Ρόδο και Κω και πληρώνουμε Μούφτηδες να λειτουργούν σε Θράκη και όλη την Ελλάδα, ενώ συγχρόνως ενισχύουμε την εκμάθηση της τούρκικης γλώσσας στα σχολεία της Θράκης.
Στην δε μεταναστευτική πολιτική, δημιουργούμε γκέτο και ολόκληρες ισλαμικές πόλεις, απαξιώνοντας την περιουσία, την εργασία και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, δηλ. τους διώχνουμε απο την Γή τους.
Δείτε τί συμβαίνει στην Λέσβο.
Αφού άφησαν να κόψουν και να κάψουν όλους τους ελαιώνες, να ρημάξουν όλες τις επιχειρήσεις, να καταλάβουν τον χώρο, τώρα κάνουν πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Κοροϊδία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη μίσθωση γεωτεμαχίων στη θέση «Πουριά−Μάρμαρο −Μυρσίνη-Αγ.Σύλλας-Μαντζάρι» της Δημοτικής Ενότητας Μυτιλήνης του Δήμου Μυτιλήνης της Π.Ε. Λέσβου, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, για την ΕΠΕΚΤΑΣΗ του ήδη υφιστάμενου Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης και την εγκατάσταση Δομής!!!!
https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A9%CE%96%CE%9E%CE%9746%CE%9C%…