Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΚΑΖΜΑΔΕΣ: ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΚΑΖΜΑ ΣΑΣ !!!


ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΚΑΖΜΑΔΕΣ: ΕΧΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΚΑΖΜΑ ΣΑΣ !!!
-
Η απόσταση της πόλης της Μυτιλήνης από τα παράλια της τουρκίας είναι μόλις 10 χιλιόμετρα. Το νέο ΚΥΤ (που το μοστράρουν για προσωρινό) και έφτιαξαν στον Καρά Τεπέ, ξεκουράζει πάρα πολύ τον Ερντογάν!
Βλέπετε το παλιό στη Μόρια ήταν ανάμεσα σε λόφους και μακρυά από τις ακτές! Οπότε ο Ερντογάν έρπεπε να σηκώνει drones! Να θέτει σε λειτουργία κατασκοπευτικούς δορυφόρους! Να χρησιμοποιεί Γερμανούς υπηκόους ως κατασκόπους! Να μισθώνει τζιχαντιστές ή την SADAT και να τον
ενημερώνουν καθημερινά!
Αφήστε! Μιλάμε για πολλά έξοδα! Δράμα αδέρφια για τον Σουλτάνο! Και δεν είχε πάντα εγγυημένο αποτέλεσμα η παρακολουθηση του ΚΥΤ Μόριας!!!
Τώρα όμως;;;
Τώρα αδέρφια μου ο άνθρωπος θα ξεκουραστεί επιτέλους!
Τον απαλλάξαμε από ένα σωρό τα έξοδα!
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ, που φρόντισε να κάνει ΚΥΤ απέναντι από το Δικελί!
Την ημέρα όταν έχει καλή ορατότητα, ο Ερντογάν θα μπορεί να βλέπει με τα μάτια του τι γίνεται στις ακτές!
Κι άντε να χρειαστεί καμιά 10αριά ζευγάρια κιάλια να εποπτεύει τα τζιχάντια. Ουτε καν τηλέφωνο δεν θα χρειάζεται να πάρει. Θα ανοιγοκλείνει 2 φορές τα φώτα του αυτοκινήτου στο Δικελί και θα συνεννοείται με τους απέναντι μια χαρά!
Και ΑΠΟΡΩ πραγματικά, αυτός ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ που τα σκέφτηκε όλα αυτά, γιατί δεν στέλνει ένα ζευγάρι κιάλια στον πολυχρονεμένο του πασά;
Ή κάνουμε σωστές και ολοκληρωμένες δουλειές ή όχι!
Και να βρει επιτέλους ο ερντογάν μια προσβάσιμη παραλία για απόβαση που τόσο πολύ την ψάχνει με ... Τοπογράφους-Επενδυτές!!!
Πάντως είναι κρίμα μετά από μια τέτοια ΕΠΕΝΔΥΣΗ να μην δώσετε στον Αϊνστάϊν, το όνομα του σε ένα δρόμο του νησιού! Την κεντρική οδό της Προκυμαίας από Κουντουριώτου, μπορείτε να την μετονομάσετε κάλλιστα σε , "ΟΔΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΥΘΕΙΑΣ"!
ΥΓ1.
Ti λέτε γι αυτό αγαπημένοι μου Γκαζμάδες; Τι έγινε; Σας έπιασα πάλι αδιάβαστους ;;;
ΥΓ2.
Ξέρετε ότι πρώτα κάνω πλάκα και μετά ΠΑΝΤΑ αμολάω τις χειροβομβίδες και τα ντοκουμέντα!!! Απλά μετρώ ποιοι ξέρουν και κάνουν τις πάπιες μπας κι επιτέλους ανέβει η ... αξία της γης στον πολύπαθο Καρά Τεπέ!!! 20 Χρόνια περιμένει η Αγία Οικογένεια!!!
Πολλά φιλιά ... ο Αρχιγκαζμάς σας !!!
Γιωργος Αδαλης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση