Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23

Αυτό που προσωπικά με προβληματίζει είναι το νεαρό της ηλικίας των εισερχομένων, όπου σίγουρα μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποιοι δολιοφθορείς και ετοιμοπόλεμοι για να είναι το μετόπισθεν μέτωπο των Τούρκων όταν αποφασίσουν να επιτεθούν στην πατρίδα μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "REUTERS"

Συμφωνώ απόλυτα ότι οι οικογένειες και κυρίως οι μάνες με τα παιδιά θα πρέπει να τυγχάνουν της απόλυτης προστασίας από το κράτος και από όλους μας.
Δυστυχώς όμως οι πραγματικοί πρόσφυγες είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό σε σχέση με όλους όσους εισέρχονται στην χώρα μας, εκ των οποίων οι περισσότεροι προσγειώνονται με αεροπλάνα στην Κωνσταντινούπουλη, από όλα τα μέρη του κόσμου, και εν συνεχεία προωθούνται από το καθεστώς του Ερντογάν στα Ελληνοτουρκικά σύνορα προκειμένου ηθελημένα ή άθελα να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά του σχέδια.


Η μικρή μας πατρίδα δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων αυτών των ανθρώπων νόμιμων και παράνομων, δεδομένου ότι οι Ευρωπαίοι δήθεν "φίλοι μας" κρατούν τα δικά τους σύνορα κλειστά, και απαιτούν από εμάς μαζί με τους εγχώριους υποστηριχτές αυτού του φαινομένου, να αφήσουμε την χώρα μας να μετατραπεί σε μια αποθήκη ψυχών, όπου σε λίγο καιρό θα γίνει θέρετρο βίαιων συγκρούσεων, λόγω φτώχιας, και πολιτισμικών αντιθέσεων.
Αυτό που προσωπικά με προβληματίζει είναι το νεαρό της ηλικίας των εισερχομένων, όπου σίγουρα μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποιοι δολιοφθορείς και ετοιμοπόλεμοι για να είναι το μετόπισθεν μέτωπο των Τούρκων όταν αποφασίσουν να επιτεθούν στην πατρί
δα μας.
Τελειώνοντας αναφέρω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι σύμφωνα με τον ΟΗΕ λογίζονται πρόσφυγες πολέμου ή οικονομικοί μετανάστες στην 1η χώρα εισόδου δηλ. στην Τουρκία, οπότε σε εμάς από την στιγμή που μπαίνουν παράνομα και οι περισσότεροι χωρίς έγγραφα που να αποδεικνύουν το όνομα και την χώρα καταγωγή τους είναι απλά λαθρομετανάστες. (σύμφωνα με την ερμηνεία της λέξης από τον καθηγητή γλωσσολογίας κ. Μπαμπινιώτη.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .