Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15

Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό

Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό
Στη σύλληψη του τηλεπαρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη και ακόμα τριών ατόμων προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι μεξικανικές Αρχές στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες στο Μεξικό.
Ο Μαυρίδης ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας, με πτήση της Lutfhansa και πρώτος του προορισμός φέρεται να ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Ο παρουσιαστής συνταξίδευε με τέσσερα ακόμα άτομα, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του «Into the Skin», που θα έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο.
Στο πλαίσιο της νέας εκπομπής, ο Γιώργος Μαυρίδης και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου ταξίδεψαν στο Μεξικό, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, ενώ δεν αποκλείεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων που δεν άρεσε στις μεξικανικές Αρχές, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους.
Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση, με την ελληνική πρεσβεία να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους απελευθερώσει.
https://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-o-giorgos-mavridis-sto-meksiko