Τρίτη, Σεπτεμβρίου 15

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ BIG BROTHER, ΤΟΥ IPHONE, ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ, ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

troxaio_preveza1
Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει στη χώρα το τελευταίο 24ωρο. Τη στιγμή που όλοι ασχολούνται με τον… κορωνοϊό, τις μάσκες και τα κρούσματα, ξεκληρίζονται οικογένειες και χάνονται νέοι άνθρωποι σε τροχαία δυστυχήματα.

Ουδείς από τους αρμόδιους ασχολείται με τη μάστιγα που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αιτίες θανάτου στη πατρίδα μας.
Πρέβεζα

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί σήμερα, μετά τις 06:30, στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς. Δύο Ι.Χ., στα οποία επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα να απεγκλωβιστούν από την Πυροσβεστική και να ανασυρθούν και οι τέσσερις νεκροί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Prevezanews, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα, κάτοικοι Πρέβεζας (δύο αγόρια, μια κοπέλα) επιβάτες του ενός οχήματος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, οδηγός του δεύτερου οχήματος, επίσης κάτοικος Πρέβεζας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος και κάτω από ποιες συνθήκες αυτό έγινε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.
troxaio_preveza troxaio_preveza1
Φωτογραφίες: Prevezanews, Prevezatoday
Νάξος
Σοκ στην τοπική κοινωνία της Νάξου έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο νησί τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Naxos Press πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία, καθώς νεκρή είναι η σύζυγος που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του διαλυμένου αυτοκινήτου, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη (πατέρας και τρία ανήλικα παιδιά) μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο τις πρώτες πρωινές ώρες σε Νοσοκομείο της Αθήνας, καθότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Μάλιστα, οι δύο εξ αυτών, ο πατέρας και το ένα ανήλικο κορίτσι φέρουν τα πιο βαριά τραύματα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Νάξου – Γλινάδου και στο ύψος των κεντρικών γραφείων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας (Αλβανικής καταγωγής η οικογένεια με πολλά χρόνια στη Νάξο και πρόσφατα ο σύζυγος λειτούργησε επιχείρηση στην Πάρο)  είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ, κατά την παρουσία του σε κατάστημα εστίασης στην πόλη της Νάξου, πριν ξεκινήσει να οδηγεί.
naxos_main naxos1
naxos2
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αυτοκίνητο που κινούνταν προς το Γλινάδο, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ταχύτητας, πέρασε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου, χτύπησε πάνω σε δέντρο και στη συνέχεια εξοστρακίστηκε στην άλλη πλευρά, όπου και… σάρωσε τον πέτρινο τοίχο, που βρίσκεται η κεντρική είσοδος της ΕΑΣ Νάξου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες. Αυτό έγινε με τη παρουσία 5 στελεχών του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου και έχουν κοπεί οι πόρτες του αυτοκινήτου για την μεταφορά των τραυματικών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της Νάξου.
Πύργος
Φριχτό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των Λαστεΐκων, στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στον Πύργο. Από τη μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων έχασε τη ζωή του ένα βρέφος, 16 μηνών, ενώ την ίδια στιγμή τρεις είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Το γκρι αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και το άτυχο βρέφος είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί, στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.
Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου».


pirg1
pirg2
pirg3
Πηγή: patrisnews
 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f%ce%99-%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%97%ce%9d%ce%95%ce%a3-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-big-brother-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-iphone-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9c%ce%91%ce%a3%ce%9a%ce%91%ce%a3-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%9c/