Ερωτευμένη ξανά η Αθηνά Ωνάση – Το ανακοίνωσε δημόσια σε πελάγη ευτυχίας

athina_onasi_erwtas

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η Αθηνά Ωνάση, με την ίδια να το ανακοινώνει δημόσια και να μην κρύβει την χαρά της, που δείχνει πως η «χρυσή» κληρονόμος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

H αγάπη της Αθηνάς Ωνάση για τα άλογα είναι γνωστή σε όλους. Αν και η χρυσή κληρονόμος δεν μιλάει ποτέ δημοσίως και δεν έχει καμία επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά η συναθλήτριά της, η Ζούζαν Φιτζπάτρικ, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ότι της πούλησε το αγαπημένο της άλογο.

Η Αθηνά Ωνάση αγόρασε ένα από τα πιο γνωστά και πετυχημένα άλογα των τελευταίων ετών που ακούει στο όνομα «Fellow Castlefield». Μάλιστα, λέγεται ότι η Ωνάση ερωτεύτηκε το άλογο και έδωσε πολλά χρήματα για να το αποκτήσει.

Η πρώην πλέον ιδιοκτήτριά του, η 20χρονη Ιρλανδή ιππέας Ζούζαν Φιτζπάτρικ, το αποχαιρέτησε μέσα από την προσωπική της σελίδα Facebook, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες μαζί του και ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρεται στη νέα του ιδιοκτήτρια:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να εκπαιδεύσω ένα τέτοιο άλογο τα τελευταία έξι χρόνια. Είχαμε μεγάλες επιτυχίες μαζί και ενώ είμαι λυπημένη που τον βλέπω να φεύγει, εύχομαι στη νέα ιδιοκτήτριά του Αθηνά Ωνάση ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, τύχη και ευχαρίστηση. Σε ευχαριστώ για όλα Μπίλυ».

 makeleio.gr

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα