Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17

ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ -- ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !

Μ’ αυτό το σημείωμά μου, απευθύνομαι καλοπροαίρετα και με σκληρή γλώσσα σε ΣΑΣ, που δηλώνετε «Έλληνες» και σε πολλούς από ΣΑΣ, που έχετε το θράσος να δηλώνετε «πατριώτες», χωρίς ποτέ να έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη της αυτογνωσίας, με τα γυαλιά της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, για να σα πει το είδωλό σας ΤΙ πραγματικά είσαστε. 
Σας προκαλώ να το αποτολμήσετε τώρα και σας διαβεβαιώνω, ότι θα «εισπράξετε» από το είδωλό σας τη σωστή απάντηση: – «ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ»! Μαϊμούδες που χορεύουν και παριστάνουν τη Βουγιουκλάκη, όπως τις προστάζει ο γύφτος. Τότε και μόνο τότε θα μάθετε και θα καταλάβετε ΤΙ είδους «Έλληνες» και «πατριώτες» είσαστε.
Και αν αντέχετε την αλήθεια, δεν θα σπάσετε τον καθρέφτη, αλλά θ’ αφήσετε το είδωλό σας να συνεχίσει την αξιολόγηση της αφεντιάς σας: – «Είσαστε ΑΠΟΧΑΥΝΑΝΕΣ, δηλαδή αναισθητοποιημένοι, από τη συστηματική επίδοσή σας, στο γνωστό βιβλικό… χειράθλημα και από την αφοσίωσή σας στα τηλεμέσα του εκμαυλισμού, της αποβλάκωσης, της αφροασιατικής λαθρολαγνείας και της Εθνογενοκτονίας.
Το μυαλό σας λειτουργεί, όπως το ρυθμίζουν οι τηλεβόθροι, δηλαδή είναι παθητικός δέκτης, με απονεκρωμένη την κριτική του ικανότητα να αξιολογεί πρόσωπα, πράξεις και γεγονότα. Κατοικείτε στη χώρα που κάποτε λεγόταν και ήταν ΕΛΛΑΔΑ., και κατοικούσαν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι πίθηκοι και προδότες, όπως τώρα, που κατάντησε αποικία. Ταΐζετε από το φαί σας του δημίου σας και σεις μένετε νηστικοί και… ευχαριστημένοι. 
Με το μυαλό σας παγωμένο και την κρίση και θέλησή σας «συνταξιοδοτημένες» από την «μεταπολιτευτική» πανούκλα, επιλέγετε και «αποφασίζετε», ως… κυρίαρχοι αποχαυνάνες, εδώ και πέντε (5) περίπου δεκαετίες, να σας κυβερνούν και να σας ποδηγετούν, εκ περιτροπής, οι τρείς (3) ξενόδουλες πολιτικές οικογένειες και οι «κηπουροί» τους, ζεμένους σαν παλιάλογα σε βαρυφορτωμένο κάρο, που τραβάτε στον ανήφορο όλα αυτά τα χρόνια και όταν φτάνετε εκεί που θέλουν, κατάκοποι σωματικά (οικονομικά) και εξουθενωμένοι ψυχικά και πνευματικά, σας πετάνε λίγο «άχυρο» και νερό, για να μην ψοφήσετε επειδή σας χρειάζονται και συνεχίζετε να τραβάτε το κάρο στην ανηφόρα, με άλλο φορτίο, ικανοποιημένοι γιατί αλλάξατε με την ψήφο σας τον ένα καροτσέρη με τον άλλο ( όποιον σας υποδείχνουν κάθε φορά από τους τρείς εκάστοτε οικογενειάρχες, τα κανάλια τους και οι «δημοσκόποι» τους, σύμφωνα με τις εντολές του κάθε γερμανοαμερικάνου) κι’ ας κρατάνε και οι τρείς (3) το ίδιο καμουτσίκι. 
Οι καροτσαραίοι σας λοιπόν είναι αυτοί που φρόντισαν σκόπιμα, με πράξεις και παραλείψεις, να φουντώσουν και να εξαπλωθούν όλα τα καρκινώματα στον κορμό της κοινωνίας και του Έθνους μας: Κομμουνιστές, «ανθρωπιστές», «προοδευτικοί», «εκσυγχρονιστές», στραγγαλιστές της γλώσσας μας, διαστρεβλωτές της Ιστορίας μας, φιλοκίναιδοι, φιλοσιωνιστές, αναρχοκομμουνάκια, «αντιρατσιστές», «αντιφα», «πολυπολιτισμικοί», Μ.Κ.Ο., αφροασιάτες εισβολείς, «δημοκράτες» του… «μεσαίου χ(κ)ώρ(λ)ου», κίναιδοι ζευγαρωμένοι: (Ο Μήτσος (Ρούλα) με το Μπάμπη (Λούλα) και άλλα τέτοια σκουπίδια, ων ουκ έστιν αριθμός. 
Εγκαταλείψατε τους λεβέντικους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς μας, γιατί βλάπτουν τον «εκσυγχρονισμό» και ενοχλούν τη… διαφορετικότητα. 
Τρέξτε λοιπόν να εγγραφείτε σε μια από τις νέες σχολές τσι(ε)ρλίντερ που αγαπάει και προτιμάει η… πεφωτισμένη κεραμίδα μας του υπουργείου Αντεθνικής Παιδείας, για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο… χειράθλημα και στα… κουνήματα. 
Τσι(ε)ρλίντερ λοιπόν μαϊμούδες, για να καμαρώνετε τις μαζορέτες μας και να συνεχίζετε να ρουφάτε, μ’ όλη τη δύναμη των πνευμόνων σας όποια αμερικ(λ)ανιά ξεφεύγει απ’ το τηλεδιδασκαλείο (T.V.) του ψεύδους, της ηθικής καταβαράθρωσης, του εκμαυλισμού και της Εθνοκτονίας» 
Σ’ αυτό το σημείο τελειώνει το είδωλο της Αλήθειας, γιατί σιχάθηκε να σας κοιτάζει. 
Αν δεν σπάστε τον καθρέφτη, θα είναι μια παρήγορη ένδειξη, ότι τουλάχιστον προβληματιστήκατε και νιώσατε έστω λίγη ντροπή. 
Μιχάλης Αρβανίτης

 ethnikismos.net/