Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26

Η τρυφερή εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για την σύζυγο του: Είναι η «Πηνελόπη» μου Ο ηθοποιός μίλησε με γλυκύτητα για την σύντροφο της ζωής του

Ο ηθοποιός μίλησε με γλυκύτητα για την σύντροφο της ζωής του
Η τρυφερή εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για την σύζυγο του: Είναι η «Πηνελόπη» μου

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε ο Τάσος Κωστής την Πέμπτη και προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγο του, εξήγησε γιατί την αποκαλεί «Πηνελόπη» ενώ αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του βήματα.

Ο ηθοποιός ο οποίος τη φετινή σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ανέφερε στην Νάντια Κοντογεώργη: «Θέλω να κάνω ένα πράγματα τη φορά. Φέτος είπα να μην κάνω θέατρο,

γιατί λόγω της κατάστασης είναι δύσκολο και όσοι θεατές θα μπουν στο θέατρο τον χειμώνα θα είναι ήρωες, είπα να κάνω τηλεόραση. Έτυχε να είμαι στην μεγάλη μου αγάπη και την πρώτη, εδώ στην ΕΡΤ» και πρόσθεσε: «Είμαι έτοιμος για ότι μου φέρει η ζωή, δεν έχω απωθημένα, γιατί ξέρεις πόσα πράγματα δεν θα κάνουμε στη ζωή μας; Ας απολαύσω αυτά που μου φέρνει η ζωή. Είμαι γεμάτος, δεν μου λείπει κάτι».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Κωστής προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την σύζυγο του και εξήγησε γιατί την αποκαλεί «Πηνελόπη».

«Η σύζυγος μου μού πρόσφερε και μου έμαθε την συντροφικότητα. Είναι η Πηνελόπη μου. Εκείνη που για χρόνια δούλευα, μέχρι τα 58 μου, για 18 ώρες την ημέρα, περίμενε στο σπίτι να μεγαλώσει το παιδί μας. Να γυρίσεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις. Με περίμενε εκεί, για αυτό την λέω Πηνελόπη. Που περιμένει. Όταν γνωριστήκαμε δεν την περίμενα όπως είναι τώρα, αλλά μέσα στο μυαλό μου την είχα. Είναι εκεί στα δύσκολα σαν σύντροφος» ανέφερε ο ηθοποιός.

  NEWSBEAST GOOGLE NEWS

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .