Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20

Το πιο εμετικό τρομολαγνικό πρωτοσέλιδο από την αρχή της ''πανδημίας'' τους...

Dimitris Patrinios

Ίσως το πιο εμετικό τρομολαγνικό πρωτοσέλιδο από την αρχή της ''πανδημίας'' τους... το έχει σήμερα η φυλλάδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Τόσα εκατομμύρια ευρώ πήρανε για να τρομοκρατούν τον κοσμάκη!

Χθες στο ιατρικό συνέδριο της Αθήνας που δεν τολμούν να πάνε και να μιλήσουν οι δικοί μας αργυραμοιβοί ιατροί, Ιταλός λοιμωξιολόγος είπε ότι...

''από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις ήταν οι θάνατοι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους''... ενώ όλοι συμφώνησαν για το πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση μάσκας στα μικρά παιδιά αλλά και από υγιείς ανθρώπους.

Τα χειρότερα έπονται με τα πρώτα κρυολογήματα τώρα το φθινόπωρο που θα χρεώνονται ως Covid19...

Η καραντίνα όπως την έλεγαν την Άνοιξη lockdown την λένε τώρα... είναι προ των πυλών δίνοντας την χαριστική βολή στην οικονομία.

Μέσα από αυτήν κυβέρνηση και δήθεν αξιωματική αντιπολίτευση σε απτή συνεργασία θα δώσουν το τέλος και στα εθνικά θέματα αλλά και με την αθρόα τοποθέτηση λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα.

Ο Ιανός ξέβρασε χθες τον αμερικανό πρέσβη-πράκτορα Παιτ που δήλωσε ότι ο Μητσοτάκης η κυβέρνηση δλδ ''θα προχωρήσει σε αναγκαίους συμβιβασμούς με την Τουρκία για διπλωματική λύση''... έδωσε δημόσια την γραμμή των ΗΠΑ...

Καληνύχτα Ελλάδα...

Καληνύχτα ...'Ελληνες... 

 

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/09/blog-post_878.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .