Τρίτη, Σεπτεμβρίου 8

Ο γιος του Michael Jackson μιλάει πρώτη φορά για τον πατέρα του: «Θέλω να είναι περήφανος για μένα»!

Ο γιος του Michael Jackson μιλάει πρώτη φορά για τον πατέρα του: «Θέλω να είναι περήφανος για μένα»!
Ο γιος του Michael Jackson, Prince έδωσε αποκλειστική συνέντευξη μέσω link στη βρετανική εκπομπή «This morning on Friday» του ITV.
Ο 23χρονος Prince Jackson ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικός αναφερόμενος στον πατέρα του, βασιλιά της ποπ για τον οποίο νιώθει μεγάλη περηφάνια που φέρει το όνομά του και απέραντη ευγνωμοσύνη όχι μόνο για τα παιδικά χρόνια που του χάρισε αλλά και για όσα του έμαθε που συνοψίζονται στην φράση: «Ο,τι καλό κι αν κάνεις σήμερα, να σκέφτεσαι πώς θα το κάνεις αύριο καλύτερα».

Εξομολογήθηκε επίσης ότι του λείπει αφάνταστα και ότι ακούει συνεχώς την φωνή του μέσα στο κεφάλι του να τον προτρέπει να είναι δημιουργικός και να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος.

Ο Prince παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι που τον συναντούν έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον ίδιο μόνο και μόνο επειδή φέρει το βαρύ όνομα Jackson.
«Είμαι πολύ περήφανος που έχω το ίδιο όνομα με τον πατέρα μου αλλά το να έχω ένα τόσο ισχυρό επίθετο κάποιες φορές είναι ….δεν θα το έλεγα ακριβώς πιεστικό αλλά νιώθω την ευθύνη να διατηρήσω όλη αυτή την κληρονομιά για την οποία ο πατέρας μου δούλεψε τόσο σκληρά. Νιώθω ότι αυτό πραγματικά είναι το δικό μου χρέος στη ζωή, να μεγαλώσω ό,τι μου δόθηκε.
Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο μπορώ να αναλύω την σοφία και τις εμπειρίες που μας μετέδωσε. Και όσο τις βλέπω με πιο ώριμη προοπτική, νιώθω απίστευτα ευγνώμων που έζησα μαζί του αυτές τις εμπειρίες ζωής. Κάθε χρόνος που περνάει συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο πόσο πολύ μου λείπει επειδή απλά… είναι ο πατέρας μου» εξομολογήθηκε.

Όσο για τις συμβουλές και για όσα ο ίδιος αποκόμισε ως σοφία από τον πατέρα του Michael Jackson λέει συγκεκριμένα: «Ήθελε να είμαστε οι καλύτεροι σε ό,τι κι αν κάναμε. Ήταν ένα είδος κινήτρου και έμπνευσης. Ότι δεν σημασία τι κάνεις ή πόσο αυτοπεποίθηση νιώθεις ή πόσο καλά έκανες κάτι. Ο πατέρας μου πάντα μας έλεγε “ωραία μπράβο, Και μετά τι; Πώς μπορούμε αυτό να το κάνουμε μεγαλύτερο ή καλύτερο;
Τι κάνεις για να μάθεις από αυτή την εμπειρία ώστε να σε οδηγήσει στην επόμενη καλύτερη; Οπότε σήμερα, είτε ασχολούμαι με το φιλανθρωπικό μου έργο είτε με τη δουλειά μου ως παραγωγός σε μουσικά βίντεο, πάντα σκέφτομαι πώς αυτό που έκανα πριν μπορώ να το κάνω ακόμα καλύτερο τώρα. Αν μια χρονιά π.χ. ήταν φανταστική, η επόμενη πρέπει να γίνει απίστευτη».

Στην ερώτηση αν ο ίδιος αντιμετώπισε αρνητικές κριτικές σχετικά με τον πατέρα του ή αν χρειάστηκε να τον υπερασπιστεί, δεδομένων των σοβαρών καταγγελιών εναντίον του Michael Jackson για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Οι φαν του πατέρα μου ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί μαζί μας κι εγώ έκανα focus μόνο σε αυτό».

Μιλώντας για τα αδέλφια του, την 22χρονη Paris και τον 18χρονο Μπλάνκετ, ο Prince είπε ότι είναι τόσο στενά δεμένοι μεταξύ τους που η σχέση τους είναι σχεδόν τηλεπαθητική.
«Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Το γεγονός ότι μεγαλώσαμε με ένα μάλλον αντισυμβατικό τρόπο μας έδεσε ακόμα περισσότερο ως αδέρφια. Μπορούμε να διαβάσουμε τις σκέψεις ο ένας του άλλου μόνο και μόνο από τη γλώσσα του σώματος.
Προσπαθώ όλη την ώρα να μιλάω με την οικογένειά μου –μου δίνει ζωή. Η αδερφή μου Πάρις έχει αφιερωθεί πολύ στην καριέρα της στη μουσική αυτό το διάστημα και είμαι πολύ περήφανος για την εξέλιξή της. Ενώ κάθε φορά που μιλάω με τον αδερφό μου Μπλάνκετ με εντυπωσιάζει το πόσο έξυπνος είναι, ο τρόπος που εκφέρει τον λόγο του, οι λέξεις που χρησιμοποιεί και ο τρόπος που σκέφτεται.
Αν και δεν μιλάμε όλη την ώρα για την μοναδική παιδική μας ηλικία, συζητάμε για το πώς μπορούμε να δουλεύουμε μαζί και πώς μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να συνεργαζόμαστε και να δίνουμε ώθηση ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι» εξομολογήθηκε.


Το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Ιδρύματος «Heal The World Foundation» με έδρα το Λος Αντζελες είναι το παράλληλο αλλά ακόμα μεγαλύτερο στοίχημα του Prince.
Είναι για εκείνον έργο ζωής, αφού του το ενέπνευσε όπως λέει ο Michael Jackson. «Θέλω να είναι περήφανος για μένα. Είναι το δικό μου αποτύπωμα, κάτι που κάνω μόνος μου και συγχρόνως μεγαλώνω την πολύτιμη κληρονομιά του πατέρα μου σε φιλανθρωπικά έργα…Και με κάποιον τρόπο δείχνω στον κόσμο σήμερα τον τρόπο που εκείνος μας μεγάλωσε».

govastileto.gr