Τρίτη, Οκτωβρίου 13

ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΑΡΠΑΞΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ Γ@ΦΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ, ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο 64ΧΡΟΝΟΣ…

sdr

Οι γείτονες αλλά και όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν νοικοκύρη, έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, πόσω μάλλον για βίαιη συμπεριφορά.

Έρχεται, λοιπόν, τώρα η δικογραφία να αποκαλύψει το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ, πριν από περίπου μια βδομάδα στη Καλαμάτα και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Μεσσήνης.

Ο 64χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα έναν 18χρονο ρομά όταν εισέβαλε μαζί με άλλους δυο ανήλικους συνεργούς του στο σπίτι του με σκοπό τη ληστεία, κάτι που παραδέχτηκαν οι συνεργοί του.

Παραδέχτηκαν ότι μπούκαραν για να κλέψουν

Όπως αποκαλύπτεται από τη δικογραφία της υπόθεσης που προκάλεσε την Παρασκευή βίαια επεισόδια σε όλη την Ελλάδα καθώς μια παραπλανητική ανάρτηση στο Τικ Τοκ ανέφερε πως ο 64χρονος αφέθηκε ελεύθερος, οι τρεις δράστες όντως εισέβαλαν στο σπίτι του για να ληστέψουν από ανασφάλιστη πόρτα.

romart

Ο 18χρονος γ@φτος που έχασε τη ζωή του κατάφερε να αρπάξει ένα κουτί με χρυσαφικά και όταν ο 64χρονος αντιλήφθηκε τι συνέβη άρχισε να φωνάζει. Οι δυο ανήλικοι συνεργοί του διέφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι. Ο νεαρός, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία επιτέθηκε σπρώχνοντας τον ηλικιωμένο και διέφυγε και αυτός από το ίδιο σημείο.

Τότε ο 64χρονος πήγε στην κρεβατοκάμαρά του, πήρε την καραμπίνα του, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί κατά των τριών δραστών οι οποίο ακόμα βρίσκονταν εντός του χώρου του. Οι πυροβολισμοί, όπως τονίζεται στη δικογραφία, έγιναν από απόσταση 11 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρουν τον έναν από τους δράστες στην κοιλιά και τον θώρακα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση αυτοψίας που έγινε στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν πέντε κάλυκες αλλά και κηλίδες αίματος πάνω στην μάντρα από την οποία προσπάθησε να διαφύγει ο νεαρός που έχασε τη ζωή του. Σημειώνεται ότι, για τον ηλικιωμένο εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης μέχρι να γίνει το δικαστήριο, ενώ οι δυο συνεργοί του 18χρονου αφέθηκαν ελεύθεροι.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .